Tuča učiteljice i poštara
Foto: Alo/YouTube/ PV portal

U malom pljevaljskom selu Slatina, dogodio se nezapamćen skandal u isturenom odeljenju Osnovne škole "Živko Džuver". Meštanin i poštar T. J. neočekivano je upao na čas, izazvavši verbalni okršaj koji se završio fizičkim obračunom sa učiteljicom Dž. S.

Sve se odigralo pred očima šokiranih đaka, a snimak ovog incidenta brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Sve je počelo kada je T. J. nenajavljeno ušao u učionicu kako bi postavio učiteljici nekoliko pitanja. Ovaj neočekivani susret ubrzo je prerasao u verbalni okršaj, tokom kojeg su iznete tvrdnje o njihovom navodnom emotivnom odnosu i ogovaranju po selu. Učiteljica je optužila poštara da je širio loše glasine o njoj, dok je on tvrdio suprotno.

On je ipak nije poslušao i nastavio je sa svojim pitanjima.

- Zašto si o menu po selu pričala svašta, komšijama i svima. Sa mnom je tebi bilo lepo, zašto sada pričaš svašta - upitao je T. J.

Učiteljica je rekla kako to nije istina, a onda i sama rekla kako je čula da je on direktoru škole loše pričao o njoj. Reč po reč, došlo je do eskalacije sukoba. Učiteljica i poštar su potom nasrnuli fizički jedno na drugo, a đaci su istrčali napolje. Sve je potrajalo nekoliko minuta, nakon čega su se, kako se vidi na snimku, razdvojili a potom i izašli iz učinioce.

- Učiteljica je fina žena, kao i naš poštar. Ne možemo da verujemo da je njihov međusobni odnos morao na ovakav način da eskalira, da nisu mogli to na neki drugačiji način da reše. Odrasli su ljudi. Nadamo se samo da zbog ovog nećemo ostati bez divne učiteljice koja je iz grada došla da službuje u našem selu - kažu za RINA meštani.

BONUS VIDEO:

 

 

Usled ovog incidenta pljevaljska policija podneće prekršajne prijave i protiv T.  J. i protiv Dž. S. zbog remećenja javnog reda i mira. Tokom fizičkog sukoba T. J. dobio povrede od ujeda, a Dž. S. od udarca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miloš59

11.06.2024 16:08

Ovo je čist napad na službeno lice tj. učiteljicu. Ovde jedino sledi ovom majmunu krivična prijava i da ga učiteljica tuži za napad, fizičku i psihičku i moralnu štetu.