POTRAGA U TOKU SELO MAČVANSKI PRNJAVOR STRAHUJE ZA SUDBINU M. J. (16)  Devojčica otišla na kupanje, pa nestala u Drini
Foto: MUP Srbije

Tinejdžerka M. J. (16) nestala je u sredu oko 16 časova u Drini, kada je prema nezvaničnim informacijama bila sa sestrom svog očuha na kupanju!

Kako „Alo!“ saznaje, selo Mačvanski Prnjavor sa strepnjom očekuje vesti o  nesrećnoj devojčici, koja je neplivač, a koju je vir povukao u dubinu, pa nije isplivala. Na lice mesta upućene su brojne ekipe policije, koje su do večernjih sati tragale za devojčicom.

Kako kažu meštani, M. je u sredu završila osmi razred.

- Kako sam čuo, ona je bila u školi, a onda je otišla kući i sa sestrom njenog očuha otišla na kupanje kilometar i po od mesta gde žive. Drina je opasna i za iskusne plivače, ima dosta virova. Pričaju da nije plivač, kupala se u plićaku, a tu postoji jedan preliv, on ju je povukao, nakon čega je najverovatnije završila u viru – otpočinje priču za Alo! meštanin ovog sela.

Kako kaže, tinejdžerka se sa majkom doselila u ovo mesto.

- Majka je posle razvoda dovela ćerku u Prnjavor. U međuvremenu se udala i dobila sina, koji sada ima oko godinu dana. M. je vredna devojčica, vaspitana, kada god prođe pored vas, učtivo vas pozdravi. Nemam lošu reč za tu porodicu. Vredni su, baka koja živi sa njima radi u jednom ugostiteljskom objektu, stalno gledaju da priušte sve svojoj deci - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je nesrećna majka u drugom stanju, a kada je čula šta se dogodilo, pozlilo joj je i prebačena je u Hitnu pomoć.

- Pre godinu dana dobila je dete sa sadašnjim suprugom. Majku devojčice svi znaju po njenom radu, to je jedan udarnik. Kada treba da se beru maline, kupine, vrednija žena ne postoji, dok devojčicin očuh radi u jednoj građevinskoj firmi - zaključio je komšija i poznanik porodice za „Alo!“.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading