Skijatos
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub


Miroslav iz Srbije, jedan od turista koji je posetio ostrvo Skijatos, podelio je svoje iskustvo sa Fejsbuk grupe "GRČKA - grupa za turiste". On je uputio javni apel svima da se paze opasnosti koja preti na plaži pored koje avioni vrlo nisko preleću prilikom sletanja na obližnji aerodrom. Miroslav je opisao kako su on i njegova supruga ostali bez papuča nakon što su izazvali incident mašući avionu koji je prolazio iznad njih. Iako je situacija ozbiljna, Miroslavova objava je nasmejala veliki broj ljudi, ali je istovremeno upozorila na ozbiljnu opasnost koja preti na ovoj plaži.

"Reče meni moja ćerka: 'Tata, ponašate se kao mala deca, mašete pilotu'.

Izuo nas avion iz papuča, leteli smo u more uz trostruki salto. Ljudi, pazite se, nije šala," napisao je Miroslav, dodajući fotografiju svojih i ženinih papuča koje su u potpunosti stradale tokom ovog incidenta.

"Nismo mi najgori, mi smo šašavi"


Nakon Miroslavove objave, članovi grupe su se šalili na svoj račun, ističući da su "šašavi" i da nisu najgori. Mnogi su se našalili na račun situacije, ali je bilo i onih koji su istakli ozbiljnost situacije i upozorili na opasnost koja preti na ovoj plaži.

"Piše na 10 mesta da je opasno po život zadržavanje u tom području... Ali, takvi smo mi Srbi... zato nas i svrbi", napisala je jedna gospođa.

Za njom se javila druga te napisala:

"Prisustvovala sam i ja, bilo je i stotinak Engleza, da nam bude lakše, da nismo najgori. Mi smo šašavi".

"Kako da odem kući bez selfija ispred aviona?"

"Ma šta si nam papučke slikao, daj snimak!", "Kad vidiš da su deca pametnija od tebe, onda shvatiš da si omatorio", našalili su se još neki članovi grupe.

Tada se javio sam Miroslav pa napisao:

"Sad se i ja pitam šta sam tražio tu...ali...kako da odem sa Skijatosa bez selfija ispred aviona, haha! Vuče nešto čoveka".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading