Sveštenik na trotinetu
Foto: Printscreen/Twitter


Na jednom groblju zabeležena je neobična scena koja je izazvala dosta pažnje na društvenim mrežama. Pravoslavni sveštenik, obučen u mantiju i sa krstom oko vrata, odlučio je da se našali i isproba električni trotinet. Snimak prikazuje sveštenika kako vozi trotinet po stazi tik uz grobove, držeći tašnu u ruci i izazivajući smeh svojim postupkom.

 Pri kraju snimka, sveštenik je kroz smeh izgovorio "A? Moram ovo kupiti za parohiju", što pokazuje da mu se vožnja svidela.

 

 


Nakon što je snimak postao viralan, korisnici društvene mreže "X" su burno reagovali na ovu neobičnu scenu. Mnogi su se našalili na račun sveštenika, dok su drugi izrazili zgražavanje zbog njegovog ponašanja na groblju. Kompleksnost reakcija može se videti kroz komentare poput "Na parastose i sahrane srpski popovi idu trotinetom! Zlo i naopako vreme došlo...", "Da l' registruju ovi iz SPC trotinete ili im je i to dž? Zna li se šta" i "Ovo je bizar na toliko nivoa!".


Pored zgražavanja, bilo je i šaljivih komentara koji su ilustrovali humor korisnika društvenih mreža. Komentari poput "Elektro pop", "Ove godine svećenje vodice neće da kasni" i "Nije tu nešto gust saobraćaj, ne treba im nalepnica, a tek kad krenu da se spuštaju dronovima to će biti 'štogod'" pokazuju da je scena izazvala i smeh među korisnicima.

(Kurir)

BONUS VIDEO



Dok su neki korisnici izrazili ogorčenje ili šok zbog postupka sveštenika, bilo je i onih koji su stali u njegovu odbranu. Kroz komentar "Dobro, pop se zeza. Nit je njegov trotinet, nit ima razloga da ga prozivamo", jedan korisnik je pokušao da umiri tenzije i skrene pažnju na moguću nevinost ili neozbiljnost situacije.

 

 

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading