Radmila Mijalković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Od ponedeljka se gubi svaki trag baki Radmili Mijalković (87) iz Pirota koja je iz kuće izašla u 19.45, a potraga za njom i dalje intenzivno traje. Kako je njen sin naveo, danas će se odviti i pretraga reke Nišave.

Baka Radmila se otežano kreće uz pomoć metalnog štapa, a njen sin ističe da ona nije dementna kako su mnogi tvrdili.

- U toku je potraga i ja sam u stralnom kontaktu sa policijom. Pripremamo pretragu reke Nišave od Pirota nizvodno do fabrike, da vidimo da nije u reci - kaže sin.

Jedan detalj koji je njen sin ispričao probudio je nove sumnje u istrazi, prenosi Telegraf.

- Moja majka je bila žrtva pljačke pre mesec dana kada joj je skinuta torbica sa vrata u kojoj je bilo između 50.000 i 60.000 dinara. Istraga koja je u toku utvrdiće da li su ova dva slučaja povezana ili nisu - dodao je on.

Kako je dodao, tragovi postoje. Javili su se svedoci koji tvrde da su je videli i razgovarali sa njom.

- Pojavili su se svedoci koji znaju gde je prošla i kažu da je razgovarala sa ljudima. Poslednji put je viđena u Ulici Momčila Milutinovića - kaže on koji dodaje da nije nimalo optimističan kada je ishod potrage za njegovom majkom u pitanju.

- Ovo je kao traženje igle u plastu sena. Ne verujem da je živa, jer ona nije taj tip osobe koja bi izašla i nestala. Mislim da nije živa. Nadam se da ćemo je pronaći - zaključio je on.

Podsetimo, Radmila Mijalković (87) iz Pirota nestala je u ponedeljak od kada joj se gubi svaki trag, Njena porodica moli Piroćance, ali, eventualno i meštane okolnih mesta, da ukoliko vide baka Radmilu odmah jave policiji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading