pica margarita
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedan restoran brze hrane u Srbiji mogao bi se uskoro naći u centru pažnje sanitarnih inspektora nakon što je jedan nezadovoljni kupac javno izneo svoje uznemirujuće iskustvo zbog bubašvabe

Naime, momak iz Srbije je u anonimnoj objavi na Reditu objasnio da je navodno na svom parčetu pice video bubašvabu. Iako se odmah na miran način obratio radnici, ne želeći da pravi probleme na prvu, zbog njene reakcije međutim, odlučan da ipak da sve prijavi sanitarnoj inspekciji.

- Danas sam kupio parče pice u brzoj hrani i u njoj je bila bubašvaba. Otišao do radnice, koju inače znam, jer nisam hteo da pravim dramu i sve sam hteo na fin i kulturan način da završim. Radnica mi je otela picu, uzela bubu i bukvalno smrvila prstima, a pritom je bacila na pod ubeđujući me da je to neki komad tucane paprike. Kako me je napravila budalom ja sam rešio da isteram ovo do kraja ako je ikako moguće, pa mi je tako potreban savet šta da radim. Čekam i vlasnika lokala da se vidim sa njim - napisao je momak pa dodao da je celu situaciju snimio kamerom.

Ispod njegove objave jedini savet koji je mogao da se nađe jeste da ne okleva kada je prijava u pitanju. A bilo je i šaljivih komentara.

- Za početak treba da zoveš sanitarnu, pošto su bilo kakve bube u blizini hrane nedopustive u ugostiteljstvu", "Od sutra pizza la cucaracha na meniju", "Ako neko vidi bube ili sumnja da se ne vodi računa o higijeni i prijavi, sanitarna će izaći. Ako nešto nađu, pisaće im kaznu, možda će ih i zatvoriti dok ne reše problem. Ako je stigla jedna buba u džaku sa brašnom (znam da se dešava, čak sam i videla, s tim što je u tom slučaju gazda momentalno zvao službu dezinsekcije) i baš je završila na parčetu pice koju si kupio baš ti, a inače im je sve čisto kao apoteka, onda nemaju razloga za brigu - pisali su oni.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading