muškarac poljubio ženu porodilju
Foto: Printscreen/Printscreen/Facebook/Dnevna doza Beograda

Jedan novopečeni otac, presrećan zbog rođenja deteta, nije mogao da dočeka trenutak da zagrli svoju ženu, te je došao do porodilišta i uz pomoć prijatelja se uzverao do prozora i - poljubio svoju suprugu koja se, po svemu sudeći, nedugo pre toga porodila!

Snimak ovog prelepog događaja, koji na najslikovitiji način dočarava ljubav, postavljen je na fejsbuk grupi "Dnevna doza Beograda".

Na snimku se vidi momak kojem drugari, držeći ga za noge, pomažu da se popne do prozora gde se nalazi devojka. Ona svog izabranika gleda iznenađeno i sa širokim osmehom na licu.

Mladić joj prvo ljubi ruku, a onda je, kao u najromatičnijim filmovima, usledio i "pravi" poljubac.

Ovo može samo Srbin delija i niko drugi na svetu. Vitezovi, muškarci, šminkeri, ne mora teretana, felna, tatu, tašna i mašna... Dovoljno je srce da bi bili pravi ljudi, očevi. Nemojte ove što "sinuju", što ne stižu i ne mogu, ovih sa izgovorima - mamina supa modela, koji mnogo vole sebe. Treba vam onaj koji vas voli više od sebe kako bi i vi njega tako voleli. Samo tada je ljubav, a ne susret dva ega. Budi princeza, vidiš da postoje vitezovi, samo ti sačuvaj devojčicu u sebu. Jedna Mina sad ima dva svoja viteza. Srećno! Blagosloveni bili - stoji u opisu snimka.

Na stranici nije navedeno kada se i gde ovo tačno desilo, ali ovaj nesvakidašnje romantičan snimak je brzo postao viralan i izazvao lavinu komentara.

U moru komentara bilo je onih koji su se pitali zašto muškarce ne puštaju da regularnim putem posete svoje supruge u porodilištu.

- Zato što se unose virusi i bakterije. Dođu u posetu i čačkaju dete, a ko zna kakve viruse imaju - objasnio je neko u komentarima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading