JEDNA ŽENA POVREĐENA ZBOG NEVREMENA U KRAGUJEVCU: Vetar podigao krov,  šteta na vozilima i objektima!
Foto: Alo/Printscreen


Rano posle podne Kragujevac i okolinu pogodilo je nevreme praćeno snažnim vetrom i jakom kišom, koje je prouzrokovalo veliku materijalnu štetu na objektima i vozilima. Uzrok ove nenadane nepogode je snažan vetar koji je izazvao brojne probleme širom grada.

Povređena žena se obratila Hitnoj pomoći

Kako su za Kurir rekli u Hitnoj pomoći, jedna žena se obratila sa lakšim telesnim povredama. Nakon pregleda, upućena je na dalju dijagnostiku u Urgentni centar UKC. 

Sa zgrade Interšped kod Velikog parka vetar je podigao veliki deo limenog krova, koji preti da padne na ulici. Zbog ove opasnosti, policija je blokirala deo grada dok specijalne ekipe sa dizalicom ne stignu na lice mesta. Slična situacija zabeležena je i na objektu tržnice u naselju Erdoglija, gde je takođe došlo do odletanja većeg dela krova. Takođe, izvaljeno drvo u Kopaoničkoj ulici oštetilo je dva automobila, što dodatno naglašava razmere materijalne štete.


Na licu mesta su se nalazili vatrogasci - spasioci i komunalna milicija, koji su bili angažovani na saniranju posledica nevremena. Njihova brza reakcija i angažovanje ključni su u situacijama poput ove, gde je potrebno hitno reagovati radi zaštite građana i imovine.

Izvaljena stabla u mnogim delovima grada i okolnim selima

Snažan vetar, praćen jakom kišom, iščupao je iz korena više stabala u mnogim delovima Kragujevca, prigradskim naseljima, ali i u okolnim selima. Ova informacija ukazuje na širinu i intenzitet nevremena, naglašavajući da su njegove posledice zahvatile šire područje.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading