Nevreme u Srbiji
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U upozorenju, oni najavljuju koji delovi Srbije će biti na udaru i u koliko časova.

15:45 - U narednih sat vremena na području Jablaničkog i Pirotskog okruga lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom, uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar.

15:35 - U narednih sat vremena na širem području Beograda (Stubline, Obrenovac), kao i u Kolubarskom okrugu lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom, uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar.

14:50 - U narednih sat vremena na području Mačvanskog i Kolubarskog okruga lokalno obilni plјuskovi sa grmlјavinom, uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar.

14:40 - U narednih sat vremena na širem području Beograda (Lazarevac i okolina) lokalno obilni plјuskovi sa grmlјavinom.

14:10 - U narednih sat vremena na području Zlatiborskog okruga lokalno obilni plјuskovi sa grmlјavinom uz kratkotrajan grad i jak i olujni vetar.

 

 

14:00 - U narednih sat vremena na području Raškog i Rasinskog okruga (na potezu između Kralјeva i Trstenika) lokalno obilni plјuskovi sa grmlјavinom uz kratkotrajan grad i jak i olujni vetar.

14:00 - U narednih sat vremena na području Zaječarskog i Pirotskog okruga jaka konvektivna oblačnost uslovlјava lokalno obilne plјuskove sa grmlјavinom uz kratkotrajan grad i jak i olujni vetar.

I danas nestabilno i sparno, sa lokalnim plјuskovima i grmlјavinom koji u pojedinim delovima grada mogu biti intenzivniji uz grad i olujni vetar.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading