montazne kuce
Foto: Printscreen/Alo\EU u Srbiji

Ideja o harmoniji između čoveka i prirode, naterala je Aleksandra Đorđevića, preduzetnika, direktora i osnivača preduzeća koje se bavi proizvodnjom  takvih kuća da ih izvozi za evropsko tržište. 

Kako je objasnio Aleksandar, njegov otac je pre više od tri decenije osnovao firmu i pokrenuo proizvodnju stolarije, a mlađi brat Jovan i on su od malih nogu bili uključeni u rad te porodične firme.

- Imali smo svega po desetak godina kada smo krenuli da radimo sa radnicima u proizvodnji kako bi ’osetili’ ono što treba da proizvodimo, da usavršavamo i prodajemo. Krenuli smo sa najjednostavnijim poslovima, sa šmirglanjem i brušenjem drveta, a onda smo učili da sklapamo i montiramo prozore, da bi u jednom trenutku došli do toga što danas jesmo - ističe ovaj mladi preduzetnik i dodaje:

- Konkurencija je konstantno bila dominantna i jaka, a mi smo se  trudili da budemo specifični time što ćemo svakom klijentu dati nešto što je potpuno drugačije u odnosu na prethodnog. Samim tim došli smo do toga da smo danas na tržištu prepoznatljivi po tome što nismo radili nijedan projekat dva puta- ističe Aleksandar. 

montazne kuce

AloEU u Srbiji

 

Ovo putovanje od male porodične tradicije do prepoznatljivog brenda dobilo je značajan podsticaj kroz fondove Evropske unije, koji su omogućili nabavku nove opreme koja je bila ključna za unapređenje proizvodnje.

montazne kuce

AloEU u Srbiji

 

- Implementacijom nove opreme koje smo nabavili putem EU fondova su nam doprinale u procesu proizvodnje, pre svega u efikasnosti i u brzini, kao i samim tim u povećanju naših kapaciteta proizvodnje. Uz postavljanje mosta između tradicije i modernizacije, pokazali smo na koji način  je moguće održati ekološke standarde dok se istovremeno širi poslovanje, svatujem svima da probaju i apliciraju za sredstva evropskih fondova, jer bi time doprineli boljem procesu poslovanja, kao i unapredili naše globalno tržište- ističe ovaj mladi preduzetnik. 

montazne kuce

AloEU u Srbiji

 

Ove montažne kuće proizvode se u Lazarevom Selu, nadomak Niša, a montiraju se širom Evrope. Mogu biti prizemne i spratne, slobodnostojeće ili udvojene, a proizvode se od drvenih panela. Ono što ih izdvaja na tržištu su kvalitet, skladne proporcije i savremen dizajn.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading