Nevreme u Šidu
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs


Nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova danas izdalo upozorenje na snažno nevreme u Srbiji, građani su bili uznemireni i spremni na potencijalne opasnosti. Očekivalo se da će olujni sistem pogoditi Bačku Palanku, ali kako su objavili korisnici na društvenim mrežama, najjače nevreme trenutno je zabeleženo na zapadu Srema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Na društvenim mrežama pojavile su se brojne fotografije i komentari koji svedoče o strašnim prizorima. "Ovo kada vidim lično ja, a mislim i većina ljudi, samo kaže pomozi Bože i to je sve", glasi jedan od komentara prestravljenih korisnika. Građani Bačke Palanke nisu mogli da veruju svojim očima kada su se suočili sa olujnim nevremenom.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


U mestu Batrovci zabeležen je pad grada, a objavljena je i fotografija na kojoj se vidi grad veličine oraha. Ova pojava izazvala je zabrinutost među lokalnim stanovništvom, koje je bilo suočeno sa neočekivano jakim udarom vremenskih nepogoda.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Prizor superćelije u Šidu je u najmanju ruku zastrašujući, kako su preneli očevici. Nevreme je ostavilo snažan utisak na stanovnike ovog područja, a reakcije na društvenim mrežama svedoče o tome kako su se ljudi osećali suočavajući se sa ovom prirodnom katastrofom.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Meteorolog Nedeljko Todorović je upozorio na moguće probleme koje olujne nepogode mogu izazvati, uključujući potencijalne poplave na ulicama gradova i bujične poplave u planinskim predelima. Njegovo upozorenje dodatno je podstaklo građane na oprez i pripremu za moguće posledice nevremena.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading