promo
Foto: Promo/AMSO/PROMO

Zdravo, drugari! Ja sam Srećko, vaš pas čuvar. Tu sam da sa vama podelim nekoliko saveta, koje će vam sigurno biti od koristi za bezbrižan letnji odmor.

· Planiranje je ključ: Pre nego što krenete na put, napravite plan putovanja. Istražite destinaciju i proverite vremenske prilike i garderobu prilagodite istim.

· Sigurna vožnja: Ako putujete kolima, proverite vozilo pre polaska. Uradite mali servis i uverite se da su gume, kočnice i svi vitalni delovi u dobrom stanju. Vozite pažljivo, pridržavajte se saobraćajnih propisa i pravite pauze tokom dužih vožnji.

· Zaštita od sunca: Tokom leta sunčevi zraci mogu biti veoma jaki. Koristite kremu za sunčanje sa visokim faktorom zaštite, nosite šešir i naočare za sunce, i pijte puno vode da biste ostali hidrirani.

· Putno zdravstveno osiguranje: Ne zaboravite da je polisa Putnog zdravstvenog osiguranja neophodna za bezbrižno putovanje u inostranstvo. Sa AMS Osiguranjem možete biti mirni jer znate da će troškovi lečenja biti pokriveni u slučaju iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom privremenog boravka u inostranstvu.

· Sigurnost na plaži: Kada ste na plaži, plivajte samo u označenim područjima i obratite pažnju na znakove upozorenja. Pazite na decu i nikada ih ne ostavljajte bez nadzora.

· Pametno pakovanje: Ponesite samo ono što vam je zaista potrebno i uvek držite važne dokumente i vrednosti na sigurnom mestu.

· Upoznajte lokalnu kulturu: Gde god da idete, poštujte lokalne običaje i zakone. Upoznajte se sa lokalnom kuhinjom, jezikom i tradicijom, i tako ćete imati bogatije i prijatnije iskustvo.

promo

AMSO/PROMO

 

Pratite ove savete i uživajte u svakom trenutku svog letovanja! I ne zaboravite, sa AMS Osiguranjem ste uvek zaštićeni od eventualnih troškova nastalih usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom boravka u inostranstvu. Ukoliko posetite WEBSHOP AMS Osiguranja svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja možete nabaviti po 30% nižoj ceni!

Srećno i prijatno putovanje želi vam vaš Srećko!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading