Anđelija Ilić
Foto: Printscreen/Tikotok

U jednom od videa Anđelija je snimila kako radi i čisti štalu, a onda je pokazala i kadar kako je izgleda na maturi.

Uniformu za štalu zamenila je svečanom belom haljinom, a gumene čizme štiklama. Ljudi su oduševljeni njenim trudom i radom, ali i promovisanjem pravih vrednosti.

- Od malih nogu sa roditeljima sam to naučila, meni dan izgleda tako što ustanem oko pet, šest, kopamo silažu, to je smesa od kukuruza koju držimo u silosima. Ona 30 dana stoji tako i posle je dajemo kravama. Roditelji kažu da sam im desna ruka, nisam sama naravno - piše 017.

 

- Naučila sam da muzem krave pre četiri godine. Bilo je nerviranja malo, nisam uspevala odmah, ali kasnije sam uspela. Posebna je ljubav prema kravama, svaka ima svoje ime i dala sam im moderna imena. Bikove ćemo imati uskoro, proizvodimo meso - rekla je ona i osvrnula sa na video gde je prvo u štali, a onda spremljena u haljini:

 

- Retko ko živi ovakav život i retko ko to podržava od mlađih generacija. Svi misle da se uđe u štalu radi slikanja, snimanja i pregleda i da se samo izađe. To nije tako. Upisaću Poljoprivredno - veterinarsku školu - Svilajnac. Zadala sam sebi cilj da završim tu školu, fakultet i da se vratim da nastavim sa roditeljima prorodičnu priču - kaže Anđelija.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading