crna gora
Foto: Printscreen/Instagram/montaža

Sudeći po navodima koji su izneseni u video zapisu, koji je napravio njen suvozač, ona je putovala svojim automobilom putem od Njeguša do Kotora, koji je zabranjen za saobraćaj autobusima.

Međutim, nasred puta, koji je na samoj litici, naletela je na dva autobusa, čiji vozači nisu hteli da priznaju prekršaj, pa su nju ubeđivali da je ona pogrešila, iako ona navodi da je videla i saobraćajni znak koji negira njihove tvrdnje.

- Ovo ima samo u Crnoj Gori. Ovo ćete doživeti u Crnoj Gori. Što bih ja išla u rikverc kilometrima unazad, da oštetim svoje vozilo? Ne pada mi na pamet. Snimila sam vam registracije - govori devojka iz Srbije svom suvozaču, koji je snima, pa i vozaču autobusa koji je izašao napolje.

Ona je u opisu snimka navela i da je iza nje čekalo još deset vozača automobila, kao i da su joj vozači autobusa na kraju rekli da su krenuli tim putem kako bi turistima pokazali pogled.

Iako nije poznato kako se ova drama završila i zastoj raskrčio, u komentarima ispod snimka javio se jedan vozač autobusa koji je priznao krivicu svojih kolega.

- Zabranjuje se saobraćaj autobusa kategorije M2 i M3 (laki i teški autobusi i tzv.kombi vozila) i specijalnih putničkih vozila za stanovanje-tzv.kampera u periodu od 15.06. do 15.09.2024.godine svakim danom u vremenu od 00.00 do 24.00 sata na deonicama regionalnih puteva: 1. R-1 od mesta Krstac (raskrsnica sa R25) opština Cetinje, do mesta Trojica-Kotor (raskrsnica sa M-1) opština Kotor, iz smera Njeguša u smeru Kotora. Znak se nalazi kod raskrsnice Krstac (početak serpentina). Većina domaćih prevoznika se pridržava pravila, a što se tiče ovih kolega, ne znam šta im je bilo danas - rekao je on.

crna gora

Instagram/montaža

 

Međutim, video zapis je objavljen na crnogorskoj stranici "122 mne", pa su ga uglavnom videli i komentarisali samo domaći, osuvši paljbu po našoj državljanki:

- Autobusi ne smeju tuda, a ti draga, možeš rikvercom do svoje livade doma nazad. Taj pogled i istorijski put nije za tebe svakako!

- Što si došla u Crnu Goru. Aj mrš odakle si došla, seljanko.

- Idi u Srbiju na Dunav, pa se kupaj.

- A ne, nego će se autobusi vraćati i ako ti se ne sviđa Crna Gora, idi đe oćeš, sretan ti put.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading