"TO JE ČOVEK VELIKOG SRCA" Srpskoj porodici se auto pokvario u Solunu, priskočio im u pomoć neko od koga su se najmanje nadali
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

"Ljudi, molim vas, pomagajte! Ovo je horor film... Juče su nam se u Solunu pokvarila kola, pri povratku u Srbiju. Prvo smo čekali 4 sata da nas odšlepaju. Rekli nam jutros u 8 će da ide auto u servis na popravku. I oko 11 da zovemo servis. Moj suprug je otišao u servis, auto nije dovezen i ne radi do ponedeljka. Imamo malo dete. Molim vas, ako neko ima ideju šta da radimo, neka nas posavetuje, samo da popravimo i što pre krenemo. Ovo je ružan san!", napisala je Aleksandra.

Printscreen

Printscreen

 

Srećom, situacija se ubrzo popravila zahvaljujući nesebičnoj pomoći Dimitara iz Makedonije.

"Poštovani narode, samo da podelim sa vama da smo u Srbiji, konačno! Moram mnogo da se zahvalim i preporučim Makedonca Dimitara koji nam je nesebično izašao u susret i pomogao. Ljudi su pravi profesionalci i rešavaju sve po dogovoru. Hvala i svim dobrim ljudima, koji su nudili reči ohrabrenja, smeštaj, novac... A hvala i ovim drugima, možda će im naše 'hvala' pomoći da budu manje isfrustrirani. Živi i zdravi mi bili", saopštila je ona.

Zajednica je reagovala sa oduševljenjem na srećan završetak njihove avanture, potvrđujući važnost podrške i humanosti. "Baš mi je drago da ste bezbedno stigli kući, pamtite ova imena i neka vam bude u nekom delu mozga, nekada i sva osiguranja i svi servisi ne pomažu kao čovek velikog srca", glasio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading