Srbi u Crnoj Gori
Foto: Printscreen/Printscreen/X/@ganglija75

Opšte je poznata činjenica da Srbi gde god da odu na letovanje prave lud i nezaboravan provod, kao i da volimo sebi da napravimo dobar ugođaj.

To se desilo i na jednoj od crnogorskih plaža, kada je nekoliko Srba iz mora dizalo tri prsta i pevalo svima dobro poznatu pesmu ''Veseli se, srpski rode''.

Video vesele družine prvo je podeljen na TikToku, a onda i na društvenoj mreži X gde su neki komentarisali kako je ovo namerna provokacija srpskih turista usmerenih prema Crnogorcima, dok drugi ne vide ništa sporno u veselju kraj mora, pa čak ni u rečima pesme koja je treštala iz zvučnika, piše Blic.

 

 

No, biće da je ipak nekome to smetalo i to podosta. 

Hrvatski Jutarnjilist.hr ponovo se podsetio ovog snimka, aludirajući na to da ''Srbi prave svinjac'' na crnogorskom primorju. 

''Zašto moraju svuda da Srbuju? Svinjac''. ''Ono kupanje u Gangu je bolje, tamo ti se bar niko ne dere na uho'', ''Bukvalno sve iz inata rade, samo je pitanje dana kada će nekome pući film i doći će do kuršlusa'', ''Gde god ih ima više od 20 posto, oni moraju da srbuju'', ''Zagadiše svaku plažu'', ''To je letovanje od 10 evra po danu, ti su i pivo poneli sa sobom'' - bili su samo neki od zlonamernih komentara.

Postavlja se pitanje zašto nekome smeta što neko samo želi da napravi sebi i svojoj ekipi dobar ugođaj i na koji način to Srbi zagađuju crnogorsko primorje. 

''Zašto smeta pesma?'', ''Je l‘ smeta pesma, ili što piju i uživaju? Meni kada smetaju gužve na plažama, nađem mirnu, tihu'', ''Pa, pevaju ljudi, šta je problem?'', pisano je u ostalim komentarima. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zdravkec

16.07.2024 11:24

Možda to ne bi nikome smetalo kad bi glazba bila tiha i nenametljiva, ali Srbi moraju zvučnike otvoriti najglasnije da ih svi čuju i teroriziraju ostale!!!!To primirivizam, usađen kod Srba, tipa evo mene.

Bojkot

17.07.2024 22:03

Pa onda želim našim "susjedima" da im u goste dođu Englezi pa da vide u kakvom stanju ostavljaju smeštaj iza sebe. Ne smetaju im ni Švabe kada se napiju i počnu da klanjaju svemogućem alkoholu na sred šetališta.