Rang lista
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Beograđani upozoravaju na novu prevaru u prestonici. U pojedinim delovima grada pojavili su se prevaranti koji starijim građanima nude posuđe koje papreno košta.

Na njihovoj meti su obično penzioneri kod kojih su dolazili čak i na kućnu adresu kako bi im uvalili posuđe koje im zapravo uopšte ne treba, ali su sada počeli čak i na ulici da ih zaustavljaju.

Upozorenje za građane pojavilo se nedavno i na Instagram stranici serbialive_beograd.

Prevara

Instagram / Serbia Live Beograd

 

 

- U Gospodar Jovanovoj ulici oko broja 43 pre oko 15 minuta videla sam muškarca koji starijem gospodinu pokušava da proda posuđ iz gepeka. Dok sam prišla stariji gospodin je, hvala Bogu, vikao: "Nemam dinare" i počeo je da odlazi. Stala sam da fotografišem automobil, prodavac me video i počeo da viče, vređa, i da me psuje jer je video da sam htela da ga fotografišem, brzo je ušao u auto i otišao - napisala je Beograđanka i dodala:

- Čovek je visok oko 190 centimetara, ima tamno riđu kosu i bradu, po naglasku bih rekla da nije Srbin kako je teže izgovarao neke reči. Molim vas pazite svoje bake i deke u ovom kraju od prevaranata.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Baba

17.07.2024 17:01

Idu i po kucama i pi manjim mestima. Neki dan mene isto u kuci covek navalantan, uporan da mu proda sudhe navodno rata mesrcno malo vise od 1000 dinara a ko znaa koliko rata, jedva ga se resih. Nama u obim godinama bas treba pisudje skupo. Na kraju kad hocu nesto dokupiti odem u metalac.