Gužva na granici
Foto: Printscreen/Foto: RINA


Letnja sezona je u punom jeku, a to je rezultiralo ogromnim gužvama na graničnom prelazu Preševo između Srbije i Severne Makedonije. Turisti su suočeni sa potpunim kolapsom, dok se kolona vozila proteže kilometrima. Jelena S. iz Čačka opisuje situaciju kao pakao, ističući da su satima u koloni, bez vode, i da se nadaju da će se agonija što pre završiti.

Jelena S. takođe ističe da su mnogi putnici izašli iz svojih vozila i šetaju se po graničnom prelazu, jer je situacija postala nepodnošljiva. Dodatno, jednoj devojci je pozlilo, te je morala da interveniše Hitna pomoć.

Gužva na granici

Foto: RINA

 

 

- Očekivali smo gužvu, ali ne i baš ovakvu katastrofu. Ovo je pakao. Čekamo satima, deca plaču, velika je vrućina. Više nemamo ni vode, nadamo se samo da će se ova agonija što pre završiti i da ćemo konačno već jednom ući u Grčku - rekla je za Rinu Jelena S. iz Čačka koja se sa porodicom uputila u jedno od grčkih letovališta.

Nakon što prođu granični prelaz, putnici se suočavaju sa dodatnim problemima na putu kroz Grčku. Radovi na obilaznici oko Soluna usporavaju saobraćaj, često rezultirajući dugim kolonama vozila. Ovi dodatni izazovi samo produžavaju putovanje ka grčkom primorju, stvarajući dodatni stres za putnike.

(Rina)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading