"PODELI ŽIVOT – DAJ KRV": Ne propustite priliku da spasite život, pridružite se velikoj humanitarnoj akciji u Obrenovcu!
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Udruženje privrednika, Prvo poslovno udruženje Beograd, u saradnji sa svojim prijateljima G.O Obrenovcem, Crvenim krstom Obrenovac i Crvenim krstom Beograd organizuje veliku humanitarnu akciju pod nazivom "PODELI ŽIVOT – DAJ KRV" koja će biti održana 27. jula 2024. godine u Obrenovcu, u Parku Arboretum sa početkom u 9 časova.

Doniranje krvi u humanitarne svrhe je čovekova najhumanija i najznačajnija aktivnost, svesno usmerena na pružanje pomoći nepoznatom ljudskom biću.

Niko od nas ne zna kada će mu trebati pomoć. Najvrednija stvar koju čovek može dati je krv. Svi znaju da krv znači život i često zaboravljamo da je svako od nas potencijalni primalac krvi a samo neki su dobrovoljni davaoci. Mi smo, kao Udruženje privrednika, ustanovili praksu dobrovoljnog davanja krvi u poslednje 4 godine, a naša ideja je da kroz ovu akciju pokušamo da pomognemo i prikupimo krv, znajući koliko je ona potrebna I neophodna.

Ove godine, sve sakupljenje jedinice krvi će se donirati dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije. Članovi našeg Udruženja su društveno odgovorne kompanije, koje su uvek spremne da se odazovu i doprinesu pomoći zajednici.

Pored toga, ideja je da svi ljudi koji urade humano delo i doniraju krv ostanu i provedu lep dan u prirodi prelepog Arboretum parka uz besplatno piće i hranu. Posebno za ovu akciju, Udruženje privrednika organizovalo je vola na ražnju. Pozivamo sve ljude velikog srca, koji su u mogućnosti da budu sa nama, da nam se pridruže i doniraju krv. Verujemo da će naše delovanje biti primer i inspiracija drugim organizacijama, udruženjima i kompanijama da idu našim stopama i daju pun doprinos zajednici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading