Išaran pas
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

 

Grupa maloletnika iz Jagodine zgrozila je širu javnost  nakon što su se iživljavali nad nedužnim psom kojeg su išarali farbom, navodi se na Instagram stranici 192_rs. Maloletnici su najpre vandalizovali gradsku imovinu u Gimnazijskom parku, a nakon toga su maltretirali nedužnu životinju.

Išaran pas

Instagram/192.rs

 

- Dobro veče, pre par sati u Jagodini, tačnije u Gimnazijskom parku, grupica mlađih ljudi starih oko 16 godina je dala sebi za pravo da prvo vandalizuje gradsku imovinu, a nakon toga i da maltretira i iživljava se nad psom, šarajući i po njemu, što se da videti iz priloženog snimka. Prijavljeno je i policiji. Dva dežurna policajca su izašla na teren nakon nekih 20 minuta, samo su rasterali grupu uz komentar:" Šta vas ovo čudi, pa ovo je Jagodina".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Želela bih da se ovo anonimno postavi kako bi barem malo stavili ljudima do znanja šta se radi i po manjim gradovima, i da je nevažno što je "ovo Jagodina", ne treba zatvarati oči bez obzira o kom gradu se radi - navela je žena koja je želela da ostane anonimna radi lične bezbednosti, objavljeno je na Instagram stranici 192_rs.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading