beograd
Foto: Alo/BeoInfo

Radovi na proširenju i potpunoj rekonstrukciji Ulice Tošin bunar privode se kraju.

Njihovim završetkom će dva beogradska auto-puta, E75 i „Miloš Veliki”, konačno biti spojena širokom, modernom saobraćajnicom.

Rekonstrukcija ove važne gradske saobraćajnice podrazumevala je kompletnu zamenu dotrajalog asfalta, a proširenjem je ulica dobila po jednu dodatnu traku u oba smera, nova parking mesta i trotoar.

beograd

BeoInfo

 

- Neće se stajati dok auto-putevi E75 i "Miloš Veliki" ne budu kroz Beograd spojeni saobraćajnicom koja ima tri trake u svakom smeru - rekao je Aleksandar Šapić prilikom obilaska ulice Nikole Dobrovića, koja se uliva u Tošin bunar.

Projekat, pored proširenja ulica, predviđa i nove kružne tokove, tunele, podvožnjake i mostove.

Radovi na Tošinom bunaru su obavljani u fazama, da bi se izbeglo zatvaranje čitavih ulica, kako bi saobraćaj sve vreme mogao nesmetano da funkcioniše.

beograd

BeoInfo

 

Ova važna saobraćajnica, koja povezuje Zemun sa novobeogradskim blokovima i Bežanijskom kosom je jedna od „žila kucavica" u velikom projektu smanjenja saobraćajnih gužvi u gradu.

Ranije je posebno u popodnevnim časovima na tom delu puta bila velika gužva, koja će završetkom ovih radova prestati jer neće postojati takozvani saobraćajni čep.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading