Živan Dimitrić
Foto: Alo/Alo

Konkurs "Leto sa Alo!" je u punom jeku. Naši čitaoci oduševljavaju iz dana u dan svojom originalnošću i humorom. Poslato je more fotografija koje su nas oduševile. 

Najbolje fotografije ćemo objavljivati redovno, a imena pobednika koji će odneti vredne nagrade će se objaviti u septembru! Učestvovanjem u konkursu i slanjem svojih fotografija dobijate mogućnost da osvojite putovanja, tehniku, kozmetiku...

GLAVNA NAGRADA PUTOVANJE NA KIPAR!

Glavna nagrada je putovanje na Kipar za dve osobe i telefoni Redmi Note 13, Ice blue, kao I mnoge druge vredne nagrade….

Slikajte sa sa Alo! novinama i pošaljite nam zanimljive fotografije! 

Fotografija dana dolazi od Živana Dimitrića. Živanova fotografija ističe se svojom originalnošću i estetikom, samim tim ušla je u uži izbor. 

Živan Dimitrić

Alo

 

Podsećamo sve zainteresovane čitaoce da konkurs traje do septembra, kada će se izvući pobednici.

Svi su dobrodošli da učestvuju i pošalju svoje fotografije, jer svaki zabeleženi trenutak sa Alo! novinama može postati vest dana. Pratite nas i dalje za nove i uzbudljive fotografije iz celog regiona, i možda baš vaša sledeća postane hit u našem izdanju!

Nastavite da šaljete fotografije, podstaknite svoj takmičarski duh i možda baš vi odete na neko egzotično putovanje!

Svu sreću sveta vam želimo, redakcija Alo!

VREDNE NAGRADE OČEKUJU POBEDNIKE!

Fotografije treba slati tokom jula i avgusta, na e-mail adresu:fotokonkurs@alo.rs

U septembru najbolje očekuju vredne nagrade. Čitajte Alo! i pratite sajt, kako biste videli vaše objevljene fotografije!

U toku je i konkurs "Moja cvetna oaza", gde možete fotografisati svoju cvetnu oazu mira gde provodite i poslati na e- mail:fotokonkurs@alo.rs

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading