Nišlija parking pretvorio u auto-plac
Foto: Printscreen/Instagram/podizanje svesti

Beograđanka koja se na Iksu (Tviteru) predstavlja kao "Trno Ružica" postavila je fotografiju automobila marke Škoda kako stoji na parkingu u glavnom gradu Srbije. Sa auta crnogorskih tablica lopovi su skinuli vozačeva i vrata iza njih, kako je napisala, preko noći.

 

 

Poskidali vrata sa vozila kao da su perca

Navodno, auto je "očerupan" kod Skojevskog grada sinoć preko noći. Kako je objasnila u komentarima, automobil nije njen, ali ju je krađa ostavila u šoku, baš kao i sve one koji su fotografiju nakon minulog rada lopova videli.

"Sinoć kad sam se vraćala iz šetnje je imao vrata, jutros oko pola sedam ih nema. Kakav to svet živi u ovom gradu???", kratko je navela ona u opisu.

Umešnost lopova ostavila sve bez reči

U komentarima koji su nastupili, ljudi su u neverici komentarisali kako se vraćaju "mračne devedesete".

"Devedesetih prijateljeva žena krene sa jugićem na posao. Upali joj se crveno. On povede majstora. Majstor otvori haubu, pogleda i pita: Gospođo gde vam je hladnjak?", ispričao je jedan od tviteraša.

Umešnost lopova takođe je bila tema rasprave. Dok su jedni pisali kako je "auto očerupan kao kokoška", drugi su komentarisali same lopove.

"Ja ne mogu da verujem. Ali kakvi profi lopovi, ovo nije mogao svako da skine", glasio je jedan od komentara sa najviše lajkova.

(Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading