Kolona od Čačka ka Zlatiboru
Foto: Printscreen/RINA

Na deonici Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena u toku su radovi na popravci mosta preko Suvog potoka u Ovčar Banji, pa će do 15. avgusta saobraćaj funkcionisati uz naizmenično propuštanje vozila.

JP "Putevi Srbije" apeluju na učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, prenosi Tanjug.

Danas od 7 do 16 časova privremeno će biti obustavljen saobraćaj na relaciji Zaječar - Zvezdan zbog intervencije na mostu preko reke Crni Timok. Alternativni putni pravci: ulica Dobrivoja Radosavljevića - ulica Kraljevića Marka - ulica 29. Novembar (lokalni put - isključenje sa državnog puta II A reda br.165 i uključenje na državni put I B reda br.36) i državni put I B reda br. 36 Zvezdan - Zaječar.

Zbog radova na asfaltiranju danas će od 7 do 17 časova biti obustavljen saobraćaj od Tutina (Velje Polje) do Vuča. Alternativni putni pravac je Novi Pazar - Pazarište - Tutin - Mehov Krš.

Na deonici Brodarevo - Gostun, u mestu Točilovo, sve do 02. septembra radiće se na sanaciji klizišta uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na auto-putu E-75, petlja Brestovac trajaće do 15. avgusta. U zoni radova, ispod nadvožnjaka, za saobraćaj će biti zatvorene preticajne saobraćajne trake. Saobraćaj na nadvožnjaku odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju "Puteva Srbije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading