Grčka carina
Foto: Shutterstock/Shutterstock

U "Fejsbuk" grupi "Grčka info" jedna žena objavila je da je njen sin nakon prelaska grčke granice izuo papuče i zaboravih ih na tom mestu i zamolila je nekoga da im ponese papuče ako ih vidi. Međutim, mnogi članovi grupe su se podsmevali ovoj ženi umesto da joj pomognu ili "produže dalje".

"Pre sat i po vremena smo ušli u Grčku, prelaz Evzoni. Sin je izuo papuče pored auta i tu su ostale. 100 metara nakon prelaza. Nike kivi zelene. Ako ih neko nađe neka nam javi. Hvala unapred!", napisala je ona.

Ispod njene objave osvanuo je veliki broj komentara. Žena je uputila normalnu molbu, a dobila je podrugujuće komentare.

"Kupite mu druge, jeftinije"; "Ljubi ga majka"; "E svašta"; "Sto mu gromova, pa zar te papuče?"; glase samo neki od mnogobrojnih komentara.

Komentari

Facebook/Grčka info

 

Nakon brojnih komentara i rasprava koje su započete, ista žena objavila je da je jedna devojka po imenu Milica pronašla njihove papuče i da je odmah krenula za njima.

Ona je priložila i fotografiju kao dokaz, a majka deteta koje je zaboravilo papuče ponovo se oglasila u istoj grupi.

"Hvala Milici, Ani i svima koji su dali podršku. Koliko god da vam se cini da je nemoguće, moguće je. Ne dozvolite da vas negativni komentari i uvrede stopiraju. Ne gubite nadu! Makar bile i papuce u pitanju!", napisala je ona.

(MONDO)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading