promo
Foto: Promo/Promo

Apsolutno pravi izbor, bilo da planirate renoviranje stana, putovanje, investiranje u obrazovanje, ili jednostavno želite da optimizujete otplatu postojećih kredita, ALTA banka vam nudi priliku da ostvarite svoje ciljeve kroz keš kredite i kredite za refinansiranje.

„U ALTA banci prepoznali smo veliko interesovanje građana za gotovinskim i kreditima za refinansiranje, te smo pripremili posebnu ponudu sa atraktivnim uslovima finansiranja. Uz fiksnu kamatnu stopu od 7,97% i bez dodatnih naknada i troškova administriranja kredita, kao i bez troškova osiguranja, omogućili smo građanima da brzo, jednostavno i povoljno dođu do neophodnih sredstava. Kako bismo apsolutno izašli u susret klijentima, odlučili smo i da povećamo maksimalan iznos kredita na 3.500.000 dinara,“ saopštili su iz ALTA Banke.

Ponuda ALTA banke obuhvata fleksibilan period otplate od 13 do 71 mesec, uz mogućnost podizanja kredita do maksimalnog iznosa od 3.500.000 RSD. Uz pažljiv i individualan pristup svakom pojedinacnom zahtevu, savetnici ALTA Banke su dostupni u produženom radnom vremenu, a od skoro i na novoj lokaciji u Južnom Bulevaru 78 na Vračaru, gde su spremni da pruže sve potrebne informacije i stručne savete.

Detaljne informacije o uslovima kredita i potrebnoj dokumentaciji možete dobiti putem sajta banke, https://altabanka.rs/,  ili pozivom na broj telefona 011 220 55 00.

Reprezentativni primer (tekstualno): 

Reprezentativni primer dinarskih gotovinskih kredita i kredita za refinansiranje sa fiksnom kamatnom stopom:

Iznos gotovinskog i kredita za refinansiranje 600.000 RSD sa rokom otplate kredita 71 mesec, fiksna godišnja nominalna kamatna stopa (NKS) 7,97%, mesečna rata 10.626,35 RSD. Troškovi koji prate odobrenje kredita: 2 menice 100,00 RSD, osnovni izveštaj KB 246,00 RSD, efektivna kamatna stopa (EKS) 8,29%. Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata i troškovi) koju klijent vraća nakon ugovorenog perioda kredita iznosi 754.816,85 RSD. EKS je obračunat na dan 21.08.2024. godine za model dinarskog gotovinskog kredita i kredita za refinansiranje sa fiksnom kamatnom stopom i važi za nove i postojeće klijente sa prijemom zarade/penzije u ALTA Banci. Maksimalan iznos kredita je do 3.500.000 RSD na rok otplate 71 mesec.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading