promo
Foto: Promo/Promo

Ušuškan u mirne predele Srbije, kompleks Terme Vrujci je destinacija koja obećava jedinstven spoj prirodne lepote i wellnessa. Ovaj šarmantni lokalitet, nudi posetiocima priliku da dožive čari prirode, lekovite vode, avanture i odmora, dok uživaju u osvežavajućem bekstvu od gužve i vreve svakodnevnog života. I sve to na jednom mestu.

Terme Vrujci, čuvena po umirujućim tretmanima peloid blatom, za koje se kaže da je melem i za dušu i za telo, može pomoći kod raznih zdravstvenih tegoba. Bilo da se oporavljate od intervencije, lečite povrede, ili jednostavno želite da se podmladite.

Lekovite vode su još jedan dar prirode, koji privlači one željne relaksacije i večne mladosti. Poznate po svojim lekovitim prednostima, ove vode nude umirujuću oazu u kojoj se gosti mogu opustiti i iskusiti dubok osećaj spokoja.

Za one koji traže malo više uzbuđenja, akva park i bazen pružaju savršeno rešenje. Sa uzbudljivim toboganima i atrakcijama, akva park je hit među porodicama i avanturistima, dok bazen nudi mirnije okruženje za opušteno plivanje.

Takođe, nedaleko od kompleksa, nalazi se muzej istorijsko-etnografskog karaktera, i rodna kuća Vojvode Živojina Mišića. Sa druge strane kanjona reke Ribnice, čeka vas Ribnička pećina i crkva Svetog Petra i Pavla podignuta na ruševinama manastira Ribnica, koji je turska vojska palila čak tri puta. Za ljubitelje planinskih avantura tu su Šalitrena pećina, Ravna Gora, Rajac i Divčibare. Ove destinacije pružaju nezaboravne pejzaže i odlične staze za planinarenje.

Smeštaj u kompleksu Terme Vrujci nije ništa drugo do izuzetan. Svaki kutak je promišljeno dizajniran, kako bi se osigurao miran boravak, omogućavajući gostima da se opuste u stilu, nakon dana istraživanja.

Hrana u Hotelu Terme Vrujci je samo po sebi kulinarsko putovanje. Upoznaćete meni koji slavi tradicionalne srpske ukuse i internacionalnu kuhinju, napravljen od najsvežijih lokalnih namirnica. Svako jelo je svedočanstvo bogatog kulinarskog nasleđa regiona i poslastica za čula.

Bilo da ste u potrazi za wellness utočištem, porodičnom avanturom ispunjenom zabavom ili jednostavno šansom da uživate u finijim stvarima u životu, Terme Vrujci nude iskustvo koje pleni i očarava. To je destinacija koja poziva na istraživanje i obećava uspomene koje ćete želeti ponovo da kreirate.

Otkrijte privlačnost Hotela Terme Vrujci i doživite skriveni dragulj koji spaja bogatstvo prirode sa blagodetima modernog luksuza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading