Klima
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

"Split sistem" kako su ga nazvali korisnici mreže "X" na kojoj se fotografija deli, zabeležen je navodno u lozničkoj bolnici na dečjem odeljenju i reč je o klima uređaju koji je postavljen tako da hladi dve sobe za pacijente.

Ideja o "dva u jedan" klimi za neke je neverovatna, druge je žestoko naljutila imajući u vidu instituciju u kojoj se nalazi, a trećima je čak simpatično i ekonomično rešenje.

"2 u 1 ekonomsko-isplatljivo rešenje! Ova država o svemu brine", "Taman kad pomislim da sam sve video u ovoj Srbiji pojavi se ovo...", "Sramno", "Ne zove se džabe split sistem", "Možda izgleda smešno ali nije toliko glupo. Mislim jeste malo, ali radi posao", "Samo u Srbiji", "Ljudi recite da je ovo sprdnja", glasili su neki od komentara.

Ostali su se pitali kako izgleda održavanje ovako postavljenog uređaja, kao i kako se pacijenti koji dele klimu dogovaraju oko daljinskog i temperature.

Jedan korisnik otkriva da bolnica u kojoj je pomenuti prizor zabeležen zapravo kasni sa trendovima, budući da je ovaj izum primetio u firmi u kojoj je radio još pre dve decenije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading