ristić
Foto: Alo/Foto: Goran Zlatković

Ministar informisanja i telekomunikacija g. Dejan Ristić obišao je danas ,,Svratište za decu ulice“ u Beogradu i tom prilikom u ime Ministarstva donirao neophodnu školsku opremu i pribor za svih 436 štićenika Svratišta.

,,Želim pre svega da izrazim zadovoljstvo čitavog tima Ministarstva što imamo priliku da damo jedan skroman, ali iskren i od srca doprinos ,,Svratištu za decu ulice’’, odnosno svim štićenicima ,,Centra za integraciju mladih’’. Svih 436 štićenika dobili su potpunu školsku opremu i pribor, a time i mogućnost da započnu školsku godinu potpuno ravnopravno kao i sva druga deca. Kao Ministarstvo nismo imali ni najmanju dilemu kada smo dobili poziv da se uključimo u ovu dobrotvornu akciju. Ovo je samo još jedan pokazatelj da ukoliko želimo, uvek možemo da nađemo način da podržimo one kojima je podrška potrebna. Ovaj čin doprinosi tome da i mi, kao ljudi, budemo bolji. Veoma nam je drago što smo danas bili gosti Svratišta. U narednom periodu započećemo nove korake sa ciljem pružanja kontinuirane podrške Svratištu“, izjavio je ministar g. Ristić.

ristić

Foto: Goran Zlatković

 

,,Volela bih da se u ime čitavog ,,Centra za integraciju mladih’’ iskreno zahvalim Ministarstvu. Podrška institucija nam je potvrda da radimo stvari na pravi način. Ovo je dodatni podsticaj i vetar u leđa da i u narednom periodu nastavimo istim intenzitetom’’ izjavila je gospođa Dragana Vučković, predstavnik ,,Centra za integraciju mladih’’

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading