promo
Foto: Promo/Promo

Ako razmišljate o kratkom odmoru ili vikend putovanju, sada je savršen trenutak da se upustite u avanturu. Međutim, koliko god da volimo spontana putovanja, jedan detalj ne smemo da zaboravimo – iznenadne troškove i nepredvidive situacije.

Putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja nudi vam sve što je potrebno da biste se osećali kao da ste u svojoj zemlji, gde god da se nađete. Bilo da planirate posetu evropskim gradovima ili last minute odlazak na more, AMS Osiguranje vam pruža sigurnost na svakom koraku. Zašto je to važno? Zdravstvene usluge kao i hitne medicinske intervencije mogu biti veoma skupe ukoliko boravite u inostranstvu, kao i sam transport do ordinacija ili bolnica.

promo

Promo

 

Troškovi medicinskih i hitnih zdravstvenih usluga za srpske državljane u Grčkoj, recimo, mogu znatno varirati u zavisnosti od vrste usluge i težine slučaja. Evo približnih prosečnih troškova za neke uobičajene zdravstvene intervencije:

  • Poseta lekaru opšte prakse: Oko 50-100 EUR po poseti.
  • Hitna pomoć i prevoz ambulantnim kolima: Usluge hitne pomoći mogu koštati oko 300-500 EUR, zavisno od udaljenosti i hitnosti.
  • Bolnički smeštaj: Dnevni bolnički troškovi, uključujući lečenje, mogu biti između 500-1.000 EUR dnevno.
  • Operacije ili hirurški zahvati: Manji hirurški zahvati mogu koštati od 1.000 EUR pa naviše, dok složenije operacije mogu dostići nekoliko hiljada evra.
  • Hitna dijagnostika (npr. RTG, CT skener): Oko 100-500 EUR po pregledu, zavisno od vrste pregleda.

Ovi troškovi su samo okvirni i mogu varirati zavisno od regiona, zdravstvene ustanove i specifičnih okolnosti. Uzimajući u obzir ove troškove, Putno zdravstveno osiguranje može značajno smanjiti rizik od nepredviđenih finansijskih izdataka tokom boravka u inostranstvu.

Ukoliko ste ugovorili Putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja, vaša polisa pokriva troškove lečenja, prevoz u hitnim slučajevima, i čak hitne stomatološke intervencije i to 24/7 tokom čitavog perioda trajanja polise.

Ugovaranje polise omogućeno je jednostavno i brzo u samo nekoliko koraka putem interneta, što je savršeno za one koji planiraju putovanje u poslednjem trenutku. Sve što je potrebno jeste da odaberete paket koji vam najviše odgovara – individualni, porodični, ili grupni, i vaša polisa je spremna za nekoliko minuta.

AMS Osiguranje je tu da vas podrži, gde god da krenete, kako biste svoje putovanje proveli bezbrižno i ispunjeno samo lepim uspomenama. Sada je pravo vreme za novu avanturu, a sa Putnim zdravstvenim osiguranjem, vaša bezbednost je zagarantovana. Pre svakog puta u inostranstvo kontaktirajte AMS Osiguranje na 0800 009 009 za dodatne informacije, ili posetite njihov WEBSHOP i svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite po 30% nižoj ceni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading