magla
Foto: Alo/Profimedia

RHMZ je u najavi naveo:

- Tokom jutra po kotlinama, visoravnima i duž rečnih tokova mestimično magla koja smanjuje vidljivost na 300 do 700 m, lokalno i ispod 100 m.

Kako navode, danas se očekuje kratkotrajna stabilizacija vremena.

Danas (12.09.) pretežno sunčano i toplo - maksimalna temperatura od 26 do 30 °S. U toku noći novo naoblačenje, a u zapadnoj polovini Srbije biće uslova i za lokalnu pojavu kiše ili pljuska sa grmljavinom. U košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

Sutra (13.09.) osetno zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima. U Vojvodini i na istoku Srbije počeće da duva umeren i jak zapadni i severozapadni vetar. Hladno vreme s kišom zadržaće se i za dane vikenda, ali i početkom naredne sedmice, a maksimalne temperature u većini mesta biće od 13 do 16 °S.

RHMZ

RHMZ

 

 

Inače, kako je najavljeno, temperatura pada za više od 10 stepeni.

Danas pretežno sunčano i toplo - maksimalna temperatura od 26 do 30 stepeni. U toku noći novo naoblačenje, a u zapadnoj polovini Srbije biće uslova i za lokalnu pojavu kiše ili plјuska sa grmlјavinom. U košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

Sutra osetno zahlađenje s kišom, plјuskovima i grmlјavinom u svim krajevima. U Vojvodini i na istoku Srbije počeće da duva umeren i jak zapadni i severozapadni vetar. Hladno vreme s kišom zadržaće se i za dane vikenda, ali i početkom naredne sedmice, a maksimalne temperature u većini mesta biće od 13 do 16 stepeni.

Tako će temperatura sa današnjih maksimalnih 26 do 30, pasti na 16 stepeni, a u nekim mestima biće i hladnije.

RHMZ 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading