buvljak
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Youtube

Opšte je poznato da su buvljaci i pijace mesta na kojima se prodaje apsolutno sve - od igle do lokomotive. Ipak, jedan prodavac na Najlon pijaci u Novom Sadu čini se da je otišao korak dalje, nudeći pre svih, pravu novinu Srbima.

Iako na starlink - spaceX-ovu satelitsku uslugu, Srbija čeka već neko vreme, čini se da se to nedavno promenilo jer je, kako se navodi na Reditu, jedan satelitski terminal upravo stigao i to u Novi Sad - na pijacu.

Starlink

Printscreen/Reddit

 

"Starlink već stigao u Srbiju (Najlon pijaca)" navodi se u objavi na Reditu.

Kako se može videti, među regularnim stvarima koje se mogu naći na buvljacima, u ovom slučaju polovnog globusa, polovne grejalice, polovnih zvučnika, tu je i satelitski terminal visokih performansi - Starlink.

Ovakva ponuda oduševila je ali i nasmejala veliki broj korisnika društvenih mreža.

"Zamišljam nekog ruralnog Nemca kako izlazi napolje da vidi antenu jer mu ne radi internet", "Hahah genijalno", "Buvljaci su oduvek bili naš prozor prema svetu", "Jeste da smo mi Srbi ovakvi i onakvi, ali stvarno ne znam ko bi bolje obavljao ulogu nebeskog naroda", "Resiver i daljinski su u kutiji kod DVD vufera", glasili su samo neki od komentara ispod fotografije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading