saobraćaj
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako je navela ova Novosađanka u istoimenoj Fejsbuk grupi, dok se vraćala kolima iz Novog Sada, na izlasku iz Bačkog Petrovca, primetila je devojku koja leži pokraj puta!

"Zdravo, imam malu molbu...Večeras kad smo se vraćali iz Novog Sada, na izlazu iz Bačkog Petrovca na krivini smo videli ženu (devojku) pored puta, odmah smo se okrenuli i vratili do nje. Devojka je sletela sa puta, izgledala je mnogo loše, sa povredama", napisala je ona.

Mladić je odvezao u bolnicu, oglasila se i povređena devojka

Na svu sreću, jedan momak video je šta se dešava i odmah stao. Uzeo je devojku, odvezao je do Hitne i hitro joj pomogao.

"Mi smo samo pogledali da u automobilu nije još neko. Sve što nam je rekla da je pozvala brata iz Doroslova i da je na putu do Petrovca. Voleli bismo da dođemo do nekoga ko poznaje devojku ili nekoga od njenih samo da znamo da li je dobro", napisala je ova žena.

Ubrzo, nanizalo se mnoštvo komentara, a stigle su i nove informacije o povređenoj devojci.

"Hvala svima, devojka se javila dobro je! Devojka je dobro, samo se ugruvala. Hvala vam što brinete", napisala je žena koja je autor objave.

Drugi su se zahvaljivali ženi i mladiću koji su stali i pružili joj pomoć i komentarisali kako i dalje postoji nada u bolje sutra.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading