staford
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U naselju KPD u Sremskoj Mitrovici danas je došlo do ozbiljnog incidenta kada je, kako se zasad pretpostavlja, pas rase staford napao ženu oko 11.30 časova. Kako nezvanično saznajemo, žrtva napada T. M. (50) šetala je svog psa kada ju je sa leđa napao staford, nanevši joj povrede glave i lakta.

Svedoci incidenta navode da je žena vrištala pokušavajući da se odbrani, ali nažalost, nije uspela da izbegne ugrize agresivnog psa. Prolaznici koji su se zatekli u blizini pozvali su hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla na mesto događaja.

Povređena žena prevezena je u bolnicu, gde su joj lekari ukazali pomoć zbog zadobijenih povreda.

Sumnja se na vlasničkog psa

Nakon napada, nadležne službe izašle su na teren, ali agresivni pas još uvek nije pronađen. Ekipe Zoo higijene pretražuju područje u pokušaju da lociraju psa, ali potraga za sada nije dala rezultate. Pretpostavlja se da je u pitanju vlasnički pas koji se nakon napada vratio u dvorište ili prostor gde prebiva.

Kako je potvrđeno iz bolnice, T.M. je zadobila rane od ujeda psa na glavi i levom laktu, koje su obrađene od strane hirurga i ortopeda. Nakon medicinske intervencije, pacijentkinja je puštena na kućno lečenje uz propisanu terapiju. Takođe, upućena je na pregled kod epidemiologa kako bi se isključile eventualne infekcije ili druge komplikacije nakon ugriza.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading