PKV
Foto: Printscreen/Foto: PKV

Ugovorom je definisano plasiranje proizvoda kompanije „ Vitaminka“ u prodajnim objektima „ Univereksporta“ istakao je predsednik Privredne komore Vojvodine Vladimir Gak  dodajući da je   ova saradnja  put kojim ćemo i ubuduće ići.

PKV

Foto: PKV

 

 

Privredna komora Vojvodine biće otvorena za sve privrednike i trudićemo se da povežemo što više njih  kako bi krajnji rezultat bila upravo  saradnja i plasiranje proizvoda na tržištima. I na današnjem skupu razgovarali smo o inicijativama koje treba uputiti donosiocima odluka  kako bi protok roba i njihovo mesto na tržištu bio još bolji.   Republika Srbija radi kontinuirano na poboljšanju naših ekonomskih veza a posao svih nas u privredi je da stvaramo dobar ambijent i realizaciju konkretne saradnje.  

PKV

Foto: PKV

 

 

Privredna komora Vojvodine prvi put  je domaćin privrednicima iz Srpske u okviru obeležavanja manifestacije Dani Srpske u Srbiji  , manifestacije koja se ove godine u našoj zemlji održava 12. put. Ovo je dobar početak za sve nas , ujedno i nastavak dosadašnje odlične saradnje sa kolegama iz Republike Srpske istakao je Gak.

PKV

Foto: PKV

 

 

Ministar trgovine i turizma Denis Šulić istakao je da je ovo značajan Forum i način za poboljšanje naše saradnje. Potpisivanje današnjeg sporazuma je veoma značajno za nas u Republici Srpskoj , još važnije je to što samo danas naišli na prave sagovornike na temu budućeg plasiranja robe na tržište Republike  Srbije rekao je Šulić. 

PKV

Foto: PKV

 

 

Dosadašnji zajednički rad rezultirao je  da sa predsednikom i potpredsednikom PKV Vladimirom Gakom i Boškom Vučurevićem organizujemo susrete privrednika u Novom Sadu   rekao je predsednik Područne komore Banja Luka Goran Račić dodajući značaj susreta  predstavnika 25 kompanija koje su došle u Privrednu komoru Vojvodine na razgovore. 

PKV

Foto: PKV

 

 

Forumu je prisustvovao i potpredsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević , sekretari za međuregionalnu saradnju, industriju, usluge i poljoprivredu kao i predsednik grupacije za trgovinu Privredne komore Vojvodine.  

PKV

Foto: PKV

 

 

Forumu su pored predstavnika Privredne komore Republike Srpske prisustvovali i predstavnici Područne Privredne komore Bijeljina. 
Dani Republike Srpske u Srbiji ove godine održavaju se u 12 gradova a poslovni susret u Novom Sadu daje poseban značaj našim čvrstim vezama istakao je Mlađen Cicović , šef Predstavništva  Republike Srpske u Srbiji. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pkv

Komentari (0)

Loading