Kiša
Foto: Alo/Masanori Jošida

U sredu svežije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa prolaznom kišom i lokalnim pljuskovima. Na severu Srbije oblačnije i svežije za 5°C do 7°C, a na jugu svega par stepeni niža temperatura nego u utorak uz sunčane periode pre podne. Krajem dana oblaci odlaze na istok. Vetar slab južni, sredinom dana na zapadu i severu Srbije severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 17°C, maksimalna od 20°C na severu Vojvodine do 28°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 19°C.

Požarevac: U sredu malo svežije uz promenljivu oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom sredinom dana i popodne. Vetar slab južni, pa severozapadni, a krajem dana ponovo južni i  jugostočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 19°C.

Niš: U sredu pre podne sunčani intervali, a popodne uz promenljivu oblačnost sa prolaznom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo.

Užički region: U sredu malo svežije nego u utorak uz promenljivu oblačnost sa prolaznom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab južni ili promenljivog pravca tokom dana. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 15°C, maksimalna od 24°C do 26°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari promenljivo sa povremenom kišom i pljuskovima i najviše do 20°C.

VOJVODINA: U sredu svežije za 5°C do 7°C nego u utorak uz naoblačenje sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Kasnije popodne oblaci odlaze na istok i na severozapadu Vojvodine sledi postepeno razvedravanje koje se širi na ostali deo Vojvodine. Vetar slab južni, sredinom dana severozapadni, pa ponovo južni i jugoistočni krajem dana. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, maksimalna od 20°C u Somboru i Subotici do 25°C na jugoistoku Banata. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 18°C.

Novi Sad: U sredu svežije uz promenljivu oblačnost sa prolaznom kišom. Vetar slab južni, pa severozapadni. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 17°C.

Subotica: U sredu svežije uz naoblačenje sa povremenom kišom. Vetar slab, ujutru južni, a zatim severozapadni. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 15°C.

Vreme prekosutra: U četvrtak pretežno sunčano sa malo oblaka na severu Srbije i toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab južni, na severu Vojvodine umeren jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 10°C do 16°C, maksimalna od 26°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 22°C.

Vreme od 3.-eg do 7.-og dana unapred: U petak i subotu sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u mnogim mestima malo iznad 30°C. U subotu popodne ili krajem dana na severu Srbije naoblačenje i osveženje sa kišom i pljuskovima. U nedelju i ponedeljak u svim krajevima hladnije za 15.-ak stepeni sa čestom kišom.

CRNA GORA: U sredu promenljivo oblačno sa prolaznom kišom i lokalnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 21°C do 26°C, na Žabljaku do 17°C. CG naredni dani: U četvrtak, petak i subotu pretežno sunčano i toplo. U nedelju i ponedeljak svežije sa čestom kišom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading