Mačke
Foto: Printscreen/Printscreen

"Živimo u vremenu kada je standardno meso (teletina, junetina, govedina, svinjetina...) postalo preskupo i ne kupujemo ga baš često, ali zahvaljujući meni, imaćete sveže mačije meso, kao i razne druge proizvode od tog mesa. Posebno moram da naglasim da pravim ćevape od tog mesa i nikada više neću pojesti juneće, nakon degustacije ćevapa od mačetine", stoji u objavi u Fejsbuk grupi Online pijaca Tuzla, u kojoj se između ostalog još dodaje da se meso proizvod u kućnoj radinosti, uz poštovanje svih higijenskih uslova. 

Navodno je reč o muškarcu iz Vlasenice koji u postu tvrdu da ima  da ima halal i HACCP certifikate.

Oglas za prodaju mačjeg mesa

Facebook

 

"Cene za meso od tri konvertabilne marke po kilogramu do osam maraka, u zavisnosti od toga šta kupac traži. Takođe, vršim otkup mačaka i mačića po celoj Bosni i Hercegovini", piše na kraju objave.

Ovaj post je izazvao burne reakcije korisnika Fejsbuka, a pretragom na ovoj društvenoj mreži nije moguće naći autora ovog posta, te nije poznato da li muškarac stvarno prodaje mačje meso.

"Može se prijaviti i Fejsbuku i policiji. Šerovanje je najgora varijanta jer ne rješava ništa, a dostupnije je idiotima koji bi mogli ovo shvatiti ozbiljno". "Toliko sam u šoku da ne znam šta reći. Iznervirala sam se, uh... Duboko se nadam da to nije istina...", "Ovo je sve luđe i bolesnije! Ili je i pre bilo tako samo što internet dozvoljava da se ludilo lakše vidi"...

A bilo je i onih koji su posumnjali da je reč o neslanoj šali. 

"Kultura na prostorima Balkana ne podrazumijeva jedenje mačaka, dakle zaključak je da je šala. Loša šala, ali ipak šala",  "U tanjiiru je junetina. Vidi se iz aviona. A lik privlaci pažnju. Ništa više."

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading