piletina
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Na društvenim mrežama i dalje se širi bizaran trend pripreme piletine na kome se prikazuje pranje i prelivanje pilećeg mesa deterdžentom za sudove.

Kako se vidi na video-zapisu koji se prvobitno pojavio na TikToku žena je najpre oprala parče mesa ispod mlaz vode, onda je sipala depetdžent, dobro protrljala, a onda isprala ponovo vodom.

Video se pojavio onda i na društvenoj mreži X gde su korisnici izrazili zgražavanje zbog ovog trika za pripremu hrane naglašavajući da je ovo opasno i za zdravlje. Kako su mediji nedavno pisali sa tim stavom saglasni su i nutricionisti. 

 

 

- Nikad od mene dobra domaćica, jer ne perem piletinu pre prženja tečnošću za suđe - napisala je korisnica u objavi ispod koje su se nizale reakcije:

- Ja sam se zgadio što je uopšte uzela da pere piletinu, a tek kad sam video tečnost za sudove - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Iskreno ja je isto perem ispod čiste vode, ali ne bacam u sudoperu.

Mnogi komentari su bili i duhoviti.

- Ja sam moderna domaćica perem u mašini za sudove, ovo je tako pase - piše i jednom komentaru, a u naredom stoji:

- Pa takvim pranjem ubace hemiju u meso. Opere se ispod mlaza hladne vode, prosuši se i dalje se sprema kako ko hoće. Bar ja tako.

- Jedna čak sunđerom za suđe trlja - glasile su neke od reakcija.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Od sledeće godine još više letnje temperature, suše će biti velika pretnja #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viralvideo #viraltiktok #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading