Pobednca Alo! konkursa moja cvetna oaza
Foto: Alo/Vladimir Marković

Piše: Milan Đuričić

Alo! redakcija posetila je Sirig u opštini Temerin kako bi srećnoj pobednici našeg foto-konkursa uručili nagradu: putovanje na Kipar avionom na pet dana za dve osobe preko turističke agencije Wayout.

Pobednica Slađana Čomić nas je ugostila u svom domu i u svojoj bašti, pravoj cvetnoj oazi, gde je i nastala pobednička fotografija.

- Drugar mi je poslao link za konkurs „Moja cvetna oaza“. Pošto volim fotografiju i trudim se da mi bašta bude lepa, rešila sam da pošaljem i vidim da li ću imati sreće. Alo! čitam svako jutro i zato sam i poslala fotografiju - rekla je Slađana na početku razgovora.

Slađana ističe da je njeno prvo i najvažnije zanimanje to što je samohrana majka sina sa posebnim potrebama i većina njenog vremena je posvećena njemu.

- U slobodno vreme se bavim baštovanstvom, taj mali deo vremena posvećujem našem ugođaju kada izađemo u baštu - kaže ona.

 - Sve što se voli, to se i može, odnosno gde ima volje, ima i načina. Meni je baštovanstvo jedna vrsta razonode. Kada završim sve, sa svojim sinom Mitrom volim da provodim vreme napolju, i tako se opuštamo.

Slađana kaže da Mitar obožava da prati sport, naročito tenis, a idoli su mu Novak Đoković i Nenad Zimonjić. Zahvaljujući donacijama naših sportista, operisan je sedam puta u Rusiji, a jedna od najvažnijih stvari u njihovom domu jeste potpisani dres sportista.

- Mitar je strah od putovanja i aviona prevazišao na prvom odmoru - otkriva ona.

- On je bio oduševljen kada je čuo za nagradu i prvo pitanje je bilo: „Kada idemo?“ On je pravi svetski putnik! Što se tiče Kipra, sve ću da prepustim sudbini. Meni je najbitnije da Mitar uživa, a kada je njemu lepo, moje srce je potpuno zadovoljno - zaključuje Slađana.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading