Milomir Ljujic
Foto: Alo/Alo

Piše: Milan Đuričić
 
Redakcija Alo! nastavlja s dodelom glavnih nagrada našim pobednicima foto-konkursa „Leto sa Alo!" i „Moja cvetna oaza", a ovoga puta nismo morali daleko da putujemo.
Građevinski inženjer i ulični crtač Milomir Ljujić, koji je u konkursu „Leto sa Alo!" osvojio drugu nagradu, odnosno telefon „Xiaomi Redmi Note 13“ i „Redmi Watch 4“, dočekao nas je u svom kraju na Banjici ispred grafita koji je on napravio.
Kako je objasnio, ovo mu nije bio prvi put da učestvuje u nagradnoj igri, a već je dobijao nagrade.
- Za foto-konkurs u Alo! novinama sam čuo od kume, a budući da imam talenta za crtanje, rešio sam da pošaljem svoju prijavu. Jedan od razloga bio je taj što ovog leta nisam bio na moru jer mi obaveze to nisu dozvoljavale. Bio sam u Lisabonu kada me je vaša koleginica obavestila da sam jedan od dobitnika, i to je bilo prijatno iznenađenje za mene - rekao je Milomir, i objasnio kako je dobio inspiraciju da nacrta pobedničku fotografiju. 
 - Budući da je slogan konkursa bio „Leto s Alo!“, moja ideja je bila da napravim nešto kreativno - i tako je nastala ta slika. Volim da se bavim stvarima koje su kreativne, hobi mi je crtanje grafita, a time sam počeo da se bavim pre nekoliko godina. Nacrtao sam i ovaj grafit ispred kog sada stojimo, ali ljubav prema crtanju sam počeo da razvijam od malih nogu. Na kraju se to prenelo na crtanje grafita, samo što u početku na taj vid kreativnosti komšije nisu gledale blagonaklono. Tada sam morao da crtam noću, da me komšije ne bi videle i zvale policiju, ali sada se sve promenilo. Grafite crtam s mojim bratom, koji je takođe talentovan, a ljudi su počeli drugačije da nas gledaju, čak smo doživeli i situaciju da nam komšije u znak zahvalnosti što ulepšavamo kraj kupuju sokove, sladoled, pljeskavice... - rekao je Milomir kroz osmeh, i nastavio: 

 

 

- Budući da već imam telefon koji zadovoljava moje potrebe, ovaj koji sam dobio planiram da poklonim. A kada je reč o satu, njega ću zadržati i povezati ga sa svojim telefonom. To će mi biti veoma zgodno jer mi je hobi i trčanje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading