Prodavnica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedna Pančevka podelila je putem društvene mreže Fejsbuk situaciju iz pekare, gde ju je, kako tvrdi, stariji čovek napao i vređao. Ipak, na kraju se ona našla na meti negativnih komentara svojih sugrađana zbog sopstvenog postupka.

Kako je navela u objavi, dok je čekala red u pekari jedan deda je počeo da je "napada i psuje", iako nije sigurna šta je tačno bio razlog za to.

"Ne znam tačan razlog, valjda jer je odlepio, krivo mu što sam u red stala pre njega ili ko zna pravi razlog. Uglavnom, posle “budalo” , “gradska budalo” , “ marš u p***u m*****nu“ i ostalih zanimljivih reči, ljuti deda je izašao iz pekare, a ja sam izašla nekoliko sekundi posle njega", napisala je Pančevka.

Ipak, kako je Pančevka dodala, dedi je u pekari ispalo 1.000 dinara, ali on to nije primetio.

"Ljuti deda nije primetio da je usput posejao 1000 dinara. Hvala dedo, brat moj! Možemo da se svađamo ovako svakog dana", poručila je ona u objavi.

dede

Printscreen

 

Međutim, ovakav stav zasmetao je mnogim sugrađanima. Kako su naveli, takvo ponašanje prema starijima je neprihvatljivo, nebitno da li su oni drski ili ne.

"Deda, koliko li ima godina? Mi se svi hvatamo na bezobrazluk, nekulturu i prostakluk, a neretko iza svega toga stoji staračka demencija i ko zna kakve boljke pride. Mislim da si trebala da mu vratiš novac. Ulepšala bi dan oboma", napisala je jedna sugrađanka.

Komentari ovakvog tipa su se samo nizali, a jedna sugrađanka upitala je Pančevku ko je ona da deli pravdu.

"Ponosiš se nečim, čega bi trebalo da se stidiš? Ko si ti, ja ili bilo ko, da deli "pravdu", "karmu", ili "kažnjava" (kako je neka žena u komentarima napisala). Dotakli smo dno'", napisala je ona.

"Mislim da nije okej uzimati novac, pogotovo od starih ljudi. Mogla si da ispadneš veći čovek od njega, da mu vratiš, a ovako ste isti", stoji u jednom komentaru.

Ipak, bilo je i onih koji su branili devojku, navodeći da starost nije opravdanje za takvo ponašanje prema drugima, niti vređanje bilo koga.

(Blic)

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading