alo
Foto: Alo/Alo

(Piše: Milan Đuričić)

Redakcija Alo! nastavlja sa dodelom glavnih nagrada našim pobednicima foto-konkursa „Leto sa Alo!“ i „Moja cvetna oaza“, a ovog puta nismo morali daleko da idemo. Branka Isailović iz Kumodraža osvojila je savremeni tablet koji planira da iskoristi kako bi se čula sa porodicom, mada izgleda de će se unučići najviše igrati njim.

Branka nas je dočekala u svojoj prelepoj bašti, pa smo se i lično uverili da je nagrada otišla u prave ruke. Uživanje u lepo uređenom dvorištu Branki pruža spokoj i mir.

- Mnogo mi je važna moja bašta, to je nešto što sam uvek želela i uživam u tome. Ne žalim pare da bih kupila cveće, to me održava, zato i imam vitku liniju - priča nam Branka, koja se ovim hobijem bavi već desetak godina.

Najviše sam u dvorištu dole, sedim i na terasi, ali omiljeno mesto za odmor mi je moje dvorište. Tako ja gledam gde ću šta da pomerim, gde ću šta da stavim. Definitivno je bašta najlepša u proleće, letos je bilo mnogo vrućina pa je dosta cveća stradalo od vrućine. Zapravo, lepo je svako godišnje doba, svaka sezona ima svoje nešto. Sneg u poslednje vreme ne pada toliko puno kao prethodnih godina. Ali čak je i pod snegom lepo. Nema cveća, ali snežni pokrivač je prelep - priznaje Branka.

Srećna dobitnica pokazala nam je baštu, detaljno nas izvestila o cveću, a otkrila nam je i šta je kruna njenog projekta.

- Sad trenutno mnogo volim moje gvineje, što su sad procvetale. Mislim, volim sve cveće podjednako, ali recimo da mi gvineje sad privlače najviše pažnje.

Kaže da se iznenadila kad je videla da je osvojila drugu nagradu - moderni i funkcionalni tablet!

- Nisam uopšte očekivala da ću nešto osvojiti. Baš mi se sviđa moja nagrada! Nikad ranije se nisam prijavljivala za nagradne igre, ali je tačno da ako ne učestvujete ništa nećete ni dobiti - kaže Branka, koja vreme provodi kao svaki penzioner.

- Sad se bavim samo ovom baštom. Volim da se šetam puno, Svaki dan prošetam po pet kilometara, to mi čuva zdravlje. Najviše, doduše, volim da sedim u tišini, ispijam kafu, da pročitam i knjigu, radim oko cveća i to je to - kaže Branka, kojoj je srce na mestu kad joj u posetu dođu tri ćerke i unučići.

- Volim da mi dođu deca, imam tri ćerke - volim kad smo sve tu zajedno i sve zajedno uživamo. I unuci mnogo vole da dođu kod bake, kada me posete, to je raj na zemlji.

Čitateljka Alo! Branka ne bavi se fotografijom, ali je svakako čim je čula za Alo! konkurs rešila da pošalje fotografije svoje bašte.

- Slikam amaterski telefonom svoju baštu, ali ovo sad je bilo više radi konkursa. Volim da kačim slike po društvenim mrežama, tu uglavnom stavljam fotografije svoje dece.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading