deca
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Petočlana porodica iz Konaka, sela kod Sečnja, postala je bogatija za tri nova člana! Majka Jelena Krnić (34) porodila se juče ujutru i na svet donela dve devojčice i jednog dečaka!

Prvo dete - dečak, druga trudnoća - bliznakinje, treća trudnoća - trojke! Iako je termin za porođaj bio krajem oktobra, početkom novembra, bebe su požurile.

Podsetimo, Jelena i njen suprug Miloš (34) imaju sina Dušana (10), koji je rođen 2014. godine, a četiri godine kasnije rodile su se Anđelija i Stefanija (6).

Sve Jelenine trudnoće začete su prirodnim putem, zato su i bili šokirani, prvo blizancima, a potom i trojkama.

Jelena se juče ujutru porodila u GAK Narodni front u 32. nedelji.

- Imala sam bolove i doktorka me porodila juče ujutru na carski rez. Još uvek se ne osećam baš najbolje. Bebe su sada u inkubatoru, dve devojčice i jedan dečak - Radmila, Bogdana i Milutin. S obzirom da sam tek juče operisana još uvek se oporavljam i nisam još videla bebe - rekla je Jelena za Kurir.

Sve je u redu, ali su, prema njenim rečima, zbog male kilaže bebe u inkubatoru.

- Samostalno dišu i nadam se da će da brzo napreduju. Rekli su da će biti dve nedelje u inkubatoru, ali to može da bude i kraće, sve zavisi. Nisam ih još uvek videla, bila sam u totalnoj anesteziji, nisam u mogućnosti da odem do njih - kaže nam Jelena.

Deca i suprug su presrećni.

- Divno su reagovali i željno nas iščekuju - dodala je.

(Kurir)

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading