hotel
Foto: Alo/Alo

Smešten je u najmodernijem naselju u Srbiji, Beogradu na vodi, i zauzima prvih 11 spratova novog simbola prestonice Kule Beograd.

hotel

Alo

 


Hotel sa 5 zvezdica ima 119 soba i 17 apartmana, kao i predsednički apartman od 192 kvadratna metra. Noćenje u luksuznom smeštaju iznosi od 47.990 do 65.547 dinara, sa uključenim kontinentalnim doručkom, a za one sa dubljim džepom nude se apartmani sa cenom od 221.220 do 229.414 dinara.


U hotelu su dostupni iznajmljivanje automobila i bicikala, a sama lokacija je popularna za vožnju bicikla, a nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, sa železničkom stanicom udaljenom na 2 km, i sa Hramom Svetog Save na 2,9 km. Aerodrom Nikola Tesla je udaljen 12 km od hotela, a u ponudi je i usluga prevozda do aerodroma uz doplatu.

hotel

Alo

 

 

Uprkos visokim cenama, za ovaj mesec kapaciteti hotela su skoro popunjeni. Zbog sjajne lokacije, luksuza, komfora i sadržaja koje nudi za svoje goste, The St. Regis Belgrade je definitivno još jedna od kruna naše prestonice, koja čini Beograd svetskom metropolom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading