radovi na putu
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Za saobraćaj su zatvorene vozna ili preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija slobodnom saobraćajnom trakom. Na putu Pecka – Pričević u toku su radovi na redovnom održavanju do 11. oktobra, od 8 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila i povremene obustave saobraćaja u trajanju do 30 minuta.

Na putu Kula - Odžaci, od centra Ruskog Krstura do centra Lalića, zbog rehabilitacije kolovoza, na snazi je obustava saobraćaja od danas do 25. oktobra. Alternativni putni pravac: centar Ruskog Krstura - Kula, Kula - Savino Selo - Despotovo, Despotovo - Ratkovo, Ratkovo - Odžaci - Odžaci - centar Lalića.

Na mostu preko Kozaračke reke, u Grdelici saobraćaj je obustavljen u oba smera zbog radova na rekonstrukciji mosta, od 03. oktobra u trajanju od 120 dana. Saobraćaj je preusmeren na alternativnu trasu kroz Grdelicu. Na petlji Zmaj - most Gazela, u oba smera, izvodiće se radovi na redovnom održavanju, 6. oktobra od 5 do 12 časova, a za saobraćaj će biti zatvorena brza saobraćajna traka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading