promo
Foto: Promo/Promo

Neretko, i mali trenutak nepažnje može dovesti do nezgode i oštećenja vašeg automobila, što može stvoriti neplanirane troškove i stres.

Kada se vozimo u ovakvim uslovima, svaki izlazak na put nosi rizik – bilo da je reč o oštećenjima usled vremenskih nepogoda, sudarima, krađama ili lomovima stakala. Zato je važno da svoje vozilo zaštitite na pravi način. Kasko osiguranje iz ponude AMS Osiguranja nudi vam sveobuhvatnu zaštitu i sigurnost u svim situacijama – bez obzira na to da li je krivica vaša ili tuđa.

promo

Promo

 

Zašto je Kasko osiguranje pravi izbor za vas?

AMS Osiguranje nudi prilagođene pakete osiguranja u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima. Bez obzira na to da li svakodnevno vozite kroz gradsku gužvu ili planirate vikend putovanje, Kasko osiguranje vam pruža sigurnost i mir. Ne dozvolite da vas neočekivani događaji iznenade – razmišljajte unapred o svojim troškovima.

Neophodno je da obezbedite Kasko polisu AMS Osiguranja kako biste potpuno zaštitili svoje vozilo. Iako pažljiva vožnja i poštovanje saobraćajnih pravila mogu smanjiti rizik, Kasko osiguranje je ključni korak u zaštiti automobila. Ova polisa pokriva sve vrste šteta – od saobraćajnih nezgoda, pada drveća ili fasada, vremenskih nepogoda, požara, poplava, pa čak i krađe, ukoliko je ugovoreno.

Više informacija o Kasko osiguranju možete pronaći na sajtu AMS Osiguranja (ams.co.rs) ili pozivom na broj 0800 009 009. Uz kupovinu Kasko polise, kao poklon dobijate AMSS Super člansku karticu koja vam omogućava besplatne usluge šlepa i pomoć na putu, bilo da ste u Srbiji ili širom Evrope, tokom cele godine!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading