Gradsko stambeno
Foto: Printscreen/Printkskrin

Javno preduzeće "Gradsko stambeno“ saopštilo je danas da novi sajt preduzeća sadrži interaktivnu platformu "lajv čet" na kojoj upravnici i stanari imaju mogućnost da u realnom vremenu razmenjuju poruke sa zaposlenima.
Ova platforma omogućava da preduzeće bude dostupnije korisnicima, istakao je direktor preduzeća Aleksandar Jakšić.


"Želimo da budemo servis građana u punom smislu tih reči. Da svaki upravnik i stanar bude siguran u pomoć i podršku sa naše strane, da smo prosto tu - bez obzira da li se radi o neposrednoj komunikaciji u radnim prostorijama, telefonskoj ili putem elektronske pošte. „Lajv čet“ je još jedan - direktan, brz, besplatan i efikasan način komunikacije koji smo maksimalno pojednostavili kako bi mogle da ga koriste ne samo novije generacije, već i stariji sugrađani," navodi Jakšić.


U poslovanje preduzeća uvedene su mnoge inovacije prethodnih godina, podseća Jakšić. 


"Završena je saradnja sa onim spoljnim saradnicima koji nisu poštovali zadate kriterijume i rokove, uvedena je nova, zaokružena usluga održavanja kompleksa zgrada kroz prilagođenu ponudu, a svakodnevica u radu postali su različiti portali koji iz sata u sat prate izvršenje radnih naloga kao i broj onih na čekanju," zaključio je on.
U saopštenju se navodi da interaktivnu platformu "lajv čet" korisnici mogu da pronađu na internet sajtu www.stambeno.com. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading