promo
Foto: Promo/Promo

Novi sajt preduzeća, između ostalog, sadrži i interaktivnu platformu, na kojoj upravnici i stanari imaju dosta novih mogućnosti, a posebno se ističe Live chat („lajv čet“) – mogućnost da u realnom vremenu korisnici razmenjuju poruke sa zaposlenima. Reč je o vrlo jednostavnoj, besplatnoj opciji na internet sajtu www.stambeno.com koja se aktivira samo jednim klikom.

Želimo da budemo servis građana u punom smislu tih reči. Da svaki upravnik i stanar bude siguran u pomoć i podršku sa naše strane, da smo prosto tu – bez obzira da li se radi o neposrednoj komunikaciji u radnim prostorijama, telefonskoj ili putem elektronske pošte. „Lajv čet“ je još jedan - direktan, brz, besplatan i efikasan način komunikacije koji smo maksimalno pojednostavili kako bi mogle da ga koriste ne samo novije generacije, već i stariji sugrađani, navodi direktor preduzeća Aleksandar Jakšić.

Inače, dolaskom Jakšića na „čelo“ preduzeća uvedene su mnoge inovacije u poslovanje – završena je saradnja sa onim spoljnim saradnicima koji nisu poštovali zadate kriterijume i rokove, uvedena je nova, zaokružena usluga održavanja kompleksa zgrada kroz prilagođenu ponudu, a svakodnevica u radu postali su različiti portali koji iz sata u sat prate izvršenje radnih naloga kao i broj onih na čekanju. Značajno je skraćeno vreme izlaska ekipa na teren a svaki izlazak propraćen je i foto dokumentacijom.

Sve ovo pratila je i dinamična obuka postojećih zaposlenih, te angažovanje novih ljudi koji odlično poznaju informacione tehnologije, strani jezik kao i nove, kompleksne sisteme zasnovane pre svega na elektronici.

Portfolio preduzeća značajno je proširen a JP „Gradsko stambeno“ se učvrstilo na poziciji lidera u održavanju zgrada u Srbiji kao jedna od najznačajnijih institucija tog tipa u regionu.

Za ovakve rezultate, bilo je potrebno sprovesti sistemske reforme u samom preduzeću koje su donele skraćenje rokova izlaska ekipa na teren, pojačanje kontrole njihovog rada, nabavku najsavremenijih uređaja, opreme, mašina i alata (dronovi, termovizijske kamere itd) potrebnih za što efikasniji rad uz što manju primenu invazivnih metoda.

Drago nam je što korisnici prepoznaju trud koji smo uložili kako bismo uslugu podigli na viši nivo i kako bismo poslovanje učinili transparentnijim, a zaposlene dostupnijim za sve stanare i upravnike. Značajno je povećan broj zgrada koje žele da upravo nama ukažu poverenje po pitanju održavanja svoje zgrade (50% u odnosu na 2022. godinu) i to nas obavezuje da ne dozvolimo nikakvo opuštanje, već da nastavimo da tražimo prostor za nova unapređenja. Spremamo nekoliko veoma važnih projekata koji će u narednim mesecima umnogome olakšati i unaprediti život u zgradama u Beogradu, o čemu ćemo i javnost na vreme obavestiti, zaključuje Jakšić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading