Promo
Foto: Promo/Zepter Creative Studio

Petodnevni događaj Zepter kompanije – Zepter Internacionalni Meeting, pod nazivom „ZeUs - Zepter to Us“, nedavno je realizovan u Srbiji. Događaj je organizovan u vidu koncepta Olimpijade i šampionskog duha i odvijao se na nekoliko različitih lokacija u prestonici, koja je bila domaćin međunarodnog skupa.

Zepter mitinzi imaju veoma bogatu tradiciju jer su organizovani gotovo četiri decenije pod svetlima najvećih svetskih metropola.

Ipak, 2024. godine čast da bude ponosni domaćin ovog značajnog događaja imao je Beograd u svom sjaju. Misija Zepter International glasi - Live better - live longer! Živi bolje, živi duže.

Centralni događaj uspešno je održan u Operi i Teatru Madlenianum, kojem je prisustvovalo više od 400 najuspešnijih Zepter menadžera iz 21 zemlje, ali i saradnici, prijatelji kuće, mnoge javne ličnosti, članovi porodice Cepter, gospođica Ema Cepter i, naravno, osnivač kompanije – vizionar, inovator, izuzetan lider, dobrotvor i zadužbinar, gospodin Filip Cepter. U maratonskom događaju koji je trajao uz pauze punih osam sati nadahnute govore su držali predsednik kompanije Filip Cepter, CEO – Diana Cepter i CBDO Milisav Janković Cepter. Voditelji su bili poznata TV lica Biljana Obradović i Vladimir Vlada Jelić.

Gosti ovogodišnjeg Zepter Meetinga dan ranije dočekani su u velelepnoj i luksuznoj Palati umetnosti „Madlena“ na Dedinju, gde su imali priliku da obiđu kompleks i pogledaju stalnu postavku vrednih antikviteta iz različitih razdoblja i podneblja, u Muzeju antikviteta u okviru ovog zdanja. Nakon toga je usledila svečana večera, na kojoj se gostima, kao uvek neprikosnoven domaćin, obratila gospođa Madlena Cepter, najveći mecena sa ovih prostora i neumorni zalagač za razvoj umetnosti i kulture u našoj zemlji.

 

Gospodin Husein Memić, ministar turizma i omladine Republike Srbije, uputio je veliku zahvalnost Zepteru zbog posete vodećih Zepter menadžera pristiglih iz svih delova sveta, kao i promociji Srbije koju kompanija Zepter intenzivno sprovodi već decenijama.

Glavni događaj u Operi i Teatru Madlenianum, prve privatne operske kuće u Evropi, obeležio je pravi spektakl program sa kulturno-umetničkim segmentima, od odlomaka iz mjuzikala, operskih arija, preko baletskih performansa, do bubnjarskih muziciranja i zajedničke pesme na kraju „We Are the Champions“. I zaista, svi zaposleni su pravi Zepter šampioni.

Učestvovali su operski solisti, poznati u hit predstavama Madlenianuma (operama, operetama, mjuziklima) – Branislava Podrumac i Dimitrije Cincar Kostić.

Sam program na visokom nivou je pomerio sve granice produkcije, te je istaknuto sa kojim se sve izazovima suočava civilizacija, čitava planeta: borba za zdrav vazduh, za zdravu vodu, zdravu svetlost, zdravu hranu. Zepter i zasniva svoju poslovnu filozofiju na ova četiri najznačajnija životna elementa: hrana, vazduh, voda, svetlost. Zepter kompanija, kao apsolutni lider i pionir u patentiranju najkvalitetnijih proizvoda u službi zdravlja, sa više od 80 miliona zadovoljnih korisnika širom planete, jeste sinonim za visoki kvalitet i neprikosnovenu pouzdanost. Zahvaljujući tome, za samo nekoliko sati je realizovana impresivna prodaja, što dodatno svedoči o značaju teme i misije Zepter kompanije.

U nastavku daljeg programa publika je gledala iskusne prezentere koji su predstavili vrhunske Zepter hit proizvode, kratke filmove o portretu same kompanije – uspesi, trijumfi, nezaustavljivi napredak u više od 60 zemalja na 5 kontinenata, i o njihovom zadužbinarstvu, mecenstvu, graditeljstvu raskošnih palata, upravnih i poslovnih zgrada.

Takođe, na tom glavnom događaju publika je mogla da gleda i sluša najiskrenije ljudske priče zaposlenih o tome kako im je kompanija Zepter promenila život onda kada im je to bilo najpotrebnije. Živeti duže i živeti bolje samo uz Zepter. Prisutne kolege iz 21 države predstavili su se kroz originalne video-forme uz zastave svojih zemalja. Oni su imali i sportske aktivnosti na rečnom ostrvu Ada Ciganlija i tokom svih pet dana upriličeno je nekoliko pravih gala proslava u prestižnim beogradskim restoranima poznatim po svom vrhunskom kulinarstvu i kabareima.

Kompanija Zepter dodelila je 24 luksuzna automobila zaposlenima, mnoge novčane nagrade, vredne proizvode kompanije, kao i priznanja i plakete svojim zaposlenima za sav trud i veliku posvećenost kroz decenije.

 

Vredne nagrade zaposlenima dodelili su predsednik i osnivač kompanije Filip Cepter, Madlena Cepter, Diana Cepter, Milisav Janković Cepter, uz podršku ostalih vodećih menadžera.

Svakako da je ovogodišnji Zepter International Meeting „ZeUs“ u Beogradu po mnogo čemu bio poseban, a osnivač kompanije održao je izuzetno nadahnut govor tim povodom na velikoj sceni Madlenianuma. Decenijski poznat po svojim izuzetnim motivacionim govorima, koji su prožeti visokim znanjem iz naučnih dostignuća i biznisa, gospodin Cepter je uputio svojim saradnicima snažne reči ohrabrenja i podrške, što je ispraćeno dugim aplauzom i ovacijama.

- Svojim radom i znanjem potrudili smo se da budemo na vrhu decenijama! Ono što sasvim sigurno sada mogu da kažem jeste da će narednih 10 godina biti najuspešnije godine kompanije Zepter do sada! Kako moje, tako i najuspešnije godine svih nas zajedno. Nastavljamo dalje! - naglasio je Cepter.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading