psi lutalice
Foto: Alo/Alo!/Nenad Vujanović

Težak incident odigrao se u Novom Pazaru, kada je u naselju Lug u blizini Osnovne škole „Desanka Makismović“ čopor pasa lutalica napao dečaka, inače učenika te škole. Čitav događaj zabeležen je sigurnosnim kamerama i izgleda jezivo.

- Dečak je krenuo na časove u prvoj smeni, kada ga je na trotoaru napao čopor pasa lutalica. Krenuli su da trče i da laju na njega, a dečak je instinktivno krenuo da beži, a oni su ga sterali u ćošak. Na svu sreću, vozač putničkog automobila je to primetio. Okrenuo se i krenuo ka psima, koji su se jedva razbežali kada je automobil krenuo na njih - opisuje za RINU situaciju meštanin koji je video na snimku sigurnosnih kamera čitavu situaciju.

Ovo je samo kap koja prelila čašu kad je u pitanju problem pasa lutalica u Novom Pazaru. Oni se kreću u čoporima i ne biraju žrtve, napadaju decu, starije, majke i trudnice.

- Samo se pitamo zašto taj dugoobećavani azil nije izgrađen. On je trebalo da bude završen još prošle godine, a evo prođe i ova godina i od azila ništa. Je l' treba da strepimo svaki put kad decu pošaljemo u školu, ovo je zaista katastrofa, dodaju meštani.

Inače, ministarstvo za ravnomerni regionalni razvoj 2023. godine na čelu tada sa Edinom Đerlekom je izdvojilo 13,5 miliona dinara za izgradnju azila. 

RINA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading